Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ποιο εμβόλιο κορωνοϊού προτιμά να κάνει ο ίδιος (Βίντεο)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε σήμερα στην εκπομπή του στον Real FM για το εμβόλιο αλλά και για το ποιο εκείνος προτιμά για τον εαυτό του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο ραδιόφωνο του Real fm σήμερα Τρίτη 8/12 έκανε μία συνοπτική παρουσίαση των εμβολίων με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών με το εμβόλιο mRNA της Pfizer BioNTech στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Εξήγησε ότι τόσο αυτό το εμβόλιο όσο και το άλλο της MODERNA βασίζονται σε μία νέα τεχνολογία με το DNA του ιού ενώ όλα τα άλλα εμβόλια είναι παραδοσιακά “με εξασθενημένο ιό” όπως είπε χαρακτηριστικά εννοώντας αυτό που συμβαίνει στα εργαστήρια με τη χρήση ενός άδενοϊού για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρα θετικός υπέρ του εμβολιασμού σχολιάζοντας τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες αλλά και το προϋπάρχον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Στη συνέχεια απαντώντας σε μηνύματα ακροατών για το ποιο εμβόλιο θα προτιμούσε ο ίδιος είπε πως “κλίνω στο παραδοσιακό, αυτό με τον εξασθενημένο ιό, το πιο παραδοσιακό”.

Στη συνέχεια της εκπομπής πάντως ο παρουσιαστής απαντώντας σε σχετικά επίμονα ερωτήματα ακροατών είπε πως “δεν έχω καταλήξει ακόμα, θα συμβουλευτώ το γιατρό μου. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω το εμβόλιο”

Ηλίας Μόσιαλος crash test Εμβoλιών:  Moderna Pfizer Sputnik V Oxford AstraZeneca

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.