Ο Χρήστος Μπαρδάκης επικεφαλής του νέου τμήματος οικονομικού εγκλήματος

Επικεφαλής του νέου τμήματος οικονομικού εγκλήματος που δημιουργήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ορίστηκε ο Χρήστος Μπαρδάκης με ομόφωνη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης.

Μέχρι και σήμερα ο κ. Μπαρδάκης κατείχε τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα.

Αναπληρώτρια του κ.Μπαρδάκη, ορίστηκε η εισαγγελέας Εφετών Κυριακή Στεφανάτου.

 

Επίσης, ομόφωνα ορίστηκαν ως τακτικοί εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος, δηλαδή αποκλειστικής απασχόλησης, οι εισαγγελείς Εφετών Παν. Καψιμάλης, Αθανασία Βλαχου και Νικος Ποιμενίδης.

Αναπληρωτές τους, δηλαδή μη τακτικά μέλη, μερικής απασχόλησης, επιλέγησαν οι αντεισαγγελείς Εφετών Παναγιωτα Φάκου, Δημ. Πιέρρος και Ελένη Μαυροπούλου.

Ως επίκουροι (μερικής απασχόλησης) οικονομικοί εισαγγελείς ορίστηκαν εννέα εισαγγελείς και αντεισαγγελείς Πρωτοδικών. Επτά εξ αυτών προέρχονται την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και πρόκειται για τους Αντωνία Γεωργίου, Παναγιώτα Ιωαννίδου (εισαγγελείς Πρωτοδικών), Ελένη Παπαδοπούλου , Κων/να Κοντογιάννη, Βελισάριο Χολή, Μιχ. Μιχαλόπουλο και Αικατερίνη Κολιοκώστα ενώ οι δύο από τη Θεσσαλονίκη, και πρόκειται για τη Σοφία Διπλοϊδου και Χαρίκλεια Χοβαρδά.

Η θητεία των επιλεγέντων εισαγγελικών λειτουργών που θα στελεχώσουν το νεοσύστατο τμήμα οικονομικού εγκλήματος είναι τριετής.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.