Μία από τις πιο απίστευτες επιχειρηματικές απάτες παγκοσμίως, αλλά ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει πρόβλημα

Μία από τις πιο απίστευτες επιχειρηματικές απάτες παγκοσμίως είχε στήσει η οικογένεια Κουτσολιούτσου, με την ανοχή της επιτροπής κεφαλαιαγοράς που έκανε τα στραβά μάτια, όπως προκύπτει από τη δικογραφία για το σκάνδαλο της Follie Follie.

H εταιρία επί χρόνια εμφάνιζε καταθέσεις 447 εκατομμύρια ευρώ και δεν είχε τίποτα ενώ δήλωνε 589 σημεία πώλησης ενώ στην πραγματικότητα ήταν 289. Όταν αποκαλύφθηκε κανείς δεν τιμωρήθηκε, κανείς δεν ελέγχθηκε, κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη για τους εκατοντάδες που θα οδηγηθούν και πάλι στην Ανεργία. Όλοι το γνώριζαν όπως φαίνεται, αλλά όλοι κέρδιζαν.

Αυτό όμως δεν πτοεί τον Αδωνι Γεωργιάδη να έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Βίος και Πολιτεία του Διονύση Σαββόπουλου-Επάγγελμα…Διασκευαστής

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.