Ραγδαία αποκλιμάκωση του ελληνικού δεκαετούς μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Ραγδαία αποκλιμάκωση του ελληνικού δεκαετούς μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη ΤσίπραΟι επενδυτές είναι πλέον πεπεισμένοι ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους με τεχνάσματα τύπου PSI, ενώ την ίδια στιγμή θα θησαυρίζουν Ψυχάρηδες.

Παρά την γενικότερη αναταραχή στις αγορές, φαίνεται ότι οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα εκτιμήθηκαν θετικά από τους επενδυτές με αποτέλεσμα το δέκατές ομόλογο να αποκλιμακωθεί κοντά στα χαμηλά οκταετίας.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ράπισμα στους προπαγανδιστές του Μητσοτάκη οι οποίοι εκτός από ψεύτες είναι και άσχετοι με την οικονομία. Το πλέγμα των εξαγγελιών του Αλέξη Τσίπρα έδωσε θετικό σημάδι ότι κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση τόσο ως προς την κοινωνική συνοχή όσο και ως προς την προστασία της πραγματικής οικονομίας απέναντι στην λαίλαπα της διαφοράς, και της διαπλοκής.

Διαπλοκή την οποία οι αγορές κατέστησαν ως πρώτο παράγοντα για την αναστολή των επενδύσεων στην Ελλάδα από την ώρα που εξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου στην εξουσία.

Τώρα που βλέπουν μία κυβέρνηση αποφασισμένη να συγκρουστεί με την διαπλοκή, όπως κάνει εδώ και τρία χρόνια, καθιστούν την χώρα πρόσφορη για κανονικές και πραγματικές επενδύσεις. Διότι γνωρίζουν ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν θα χάσουν τα λεφτά τους σε διάφορα PSI, για να αποκομίζουν την ίδια στιγμή εκατομμύρια οι Ψυχάρηδες.

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.