Πιο Σταϊκούγας δεν γίνεται ! «Απέτυχε ο φόγος στο πετγέλαιο θέγμανσης» #klaiw !

Υπέρ της άμεσης μείωσης φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι απέτυχε ως μέτρο. Δηλώνει μάλιστα πως πρέπει να αναθεωρηθούν και να τροποποιηθούν όλες οι πολιτικές εκείνες που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές σε οικονομικό επίπεδο αλλά και άδικες κοινωνικά. Το χαρακτηρίζει δε θέμα "προς άμεση αντιμετώπιση". "Η εμμονή απέναντι σε μέτρα που δεν αποδίδουν δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας" δηλώνει ο κ. Σταϊκούρας στην εφημερίδα Real News. Είπε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει σταδιακή μείωση στη φορολογική επιβάρυνση των πολιτών μέσω της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων και της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.  Τόνισε ακόμη πως "από το 2013 η χώρα έχει μπει σε περίοδο πρωτογενών πλεονασμάτων που φαίνονται διατηρήσιμα" και εκτίμησε πως θα μηδενιστεί το δημοσιονομικό κενό του 1 δισ. περίπου που υπολογίζεται ότι θα υπάρχει το 2015.  Ακόμη, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, δήλωσε αντίθετος σε επιλεκτικές αυξήσεις μισθών και άφησε αιχμές κατά των δικαστικών και των ένστολων για "μαξιμαλιστικές απαιτήσεις και ασύμμετρες εξαιρέσεις".  Αναφορικά με την έκτακτη εισφορά, εκτίμησε πως πιθανόν θα χρειαστεί παράταση της αλλά τόνισε ότι το μέτρο θα αξιολογηθεί και πάλι κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού.

netakias

Μετά από θανάτους από Μαγκάλια που ο ίδιος ψήφισε ! Οχι κάποιος άλλος ! Ο ίδιος !

Ειπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ή κάνω λάθος ;

Υπέρ της άμεσης μείωσης φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι απέτυχε ως μέτρο. Δηλώνει μάλιστα πως πρέπει να αναθεωρηθούν και να τροποποιηθούν όλες οι πολιτικές εκείνες που αποδείχτηκαν αναποτελεσματικές σε οικονομικό επίπεδο αλλά και άδικες κοινωνικά. Το χαρακτηρίζει δε θέμα «πγος άμεση αντιμετώπιση». «Η εμμονή απέναντι σε μέτγα που δεν αποδίδουν δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας» δηλώνει ο κ. Σταϊκούρας στην εφημερίδα Real News. Είπε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρξει σταδιακή μείωση στη φορολογική επιβάρυνση των πολιτών μέσω της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων και της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Τόνισε ακόμη πως «από το 2013 η χώγα έχει μπει σε πεγίοδο πγωτογενών πλεονασμάτων που φαίνονται διατηγήσιμα» και εκτίμησε πως θα μηδενιστεί το δημοσιονομικό κενό του 1 δισ. περίπου που υπολογίζεται ότι θα υπάρχει το 2015.

Ακόμη, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, δήλωσε αντίθετος σε επιλεκτικές αυξήσεις μισθών και άφησε αιχμές κατά των δικαστικών και των ένστολων για «μαξιμαλιστικές απαιτήσεις και ασύμμετρες εξαιρέσεις».

Αναφορικά με την έκτακτη εισφορά, εκτίμησε πως πιθανόν θα χρειαστεί παράταση της αλλά τόνισε ότι το μέτρο θα αξιολογηθεί και πάλι κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.