Αντώνης Σαμαράς #Sixamenoi_Ellines @Samaras_Antonis #Me_Entoli_Samara

Ο κύριος Σαμαράς ανέφερε τέσσερις λέξεις κλειδιά, οι οποίες όπως είπε δείχνουν τι έχει γίνει στη χώρα μέχρι σήμερα. Αυτές είναι: μεταρρυθμίσεις, αφού όπως είπε κάθε ζωντανός οργανισμός αν δεν προσαρμοστεί στο περιβάλλον πεθαίνει. Αναφέρθηκε επίσης στη δημοσιονομική εξυγίανση, λέγοντας ότι και σε αυτό υπάρχει συνολική αντίδραση από τους βολεμένους που ζούσαν από τις σπατάλες σε βάρος του Δημοσίου. Επιπλέον αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση των αδικιών μέσω μείωσης φορολογικών επιβαρύνσεων, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο τα πλεονάσματα, προσθέτοντας ότι κάθε χρονιά από εδώ και μπρος η φορολογία πρέπει να υποχωρεί ώστε να φτάσει στο 15% για τις επιχειρήσεις, στο 33% η ανώτατη για τα φυσικά πρόσωπα, στο 15% ο ΦΠΑ, να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο και να καταργηθεί η ετήσια εισφορά αλληλεγγύης. Τέλος αναφέρθηκε στην ασφάλεια, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει δημοκρατία όταν κάποιοι κλείνουν δρόμους, καίνε καταστήματα, ασκούν παρεμπόριο και μπαίνουν στα πανεπιστήμια με το 'έτσι θέλω'.

Ο κύριος Σαμαράς ανέφερε τέσσερις λέξεις κλειδιά, οι οποίες όπως είπε δείχνουν τι έχει γίνει στη χώρα μέχρι σήμερα. Αυτές είναι: μεταρρυθμίσεις, αφού όπως είπε κάθε ζωντανός οργανισμός αν δεν προσαρμοστεί στο περιβάλλον πεθαίνει. Αναφέρθηκε επίσης στη δημοσιονομική εξυγίανση, λέγοντας ότι και σε αυτό υπάρχει συνολική αντίδραση από τους βολεμένους που ζούσαν από τις σπατάλες σε βάρος του Δημοσίου. Επιπλέον αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση των αδικιών μέσω μείωσης φορολογικών επιβαρύνσεων, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο τα πλεονάσματα, προσθέτοντας ότι κάθε χρονιά από εδώ και μπρος η φορολογία πρέπει να υποχωρεί ώστε να φτάσει στο 15% για τις επιχειρήσεις, στο 33% η ανώτατη για τα φυσικά πρόσωπα, στο 15% ο ΦΠΑ, να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο και να καταργηθεί η ετήσια εισφορά αλληλεγγύης. Τέλος αναφέρθηκε στην ασφάλεια, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει δημοκρατία όταν κάποιοι κλείνουν δρόμους, καίνε καταστήματα, ασκούν παρεμπόριο και μπαίνουν στα πανεπιστήμια με το ‘έτσι θέλω’.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.