Παναγόπουλος : H ΓΣΕΕ αναστέλλει την Λειτουργία της!

Επειδή δεν θέλω να τον κατηγορούμε άδικα, τον καημένο τον πρόεδρο μας κ.κ.Παναγόπουλο, ας διαβάσουμε όλοι μαζί, με συμπόνια την δήλωση-κραυγή αγωνίας του κ.κ.Παναγόπουλου.

Ναι, κραυγή αγωνίας γιατί ανέλαβε το πιό δύσκολη απόστολη από όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, έχει δώσει από την μια την καρδιά του στο Πρωθυπουργό μας κ.κ.Γεώργιο Β’ Παπανδρέου Γ’ κι από την άλλη έχει αναλάβει έναν οργανισμό κρετίνων και τεμπέληδων εργατών που το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν απεργείες, ακόμη κι αν αυτό καταστρέφει την χώρα.

Η καρδία μου σπαράζει, κάθε φορά που τον βλέπω να επισκέπτεται τον κ.κ. Πρωθυπουργό μας και Πρόεδρο της Σοσιαληστικής Διεθνούς, μετά από κάθε απεργία κατά της σωτηρίας της Πατρίδας μας. Με τι μούτρα να αντικρίσει τον μέντορα κι αρχηγό της παράταξης του;

Η τύχη και το πολιτικό μέλλον του κ.κ.Παναγόπουλου είναι στα χέρια του φιλέσπλαχνου και μεγαλόθυμου Προέδρου της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης! Ας έχει την τύχη των προκατόχων του, για τις κάλες υπηρεσίες που πρόσφερε στην Πατρίδα.

Γενική Απεργία συνιστά κοινωνική δράση καταγγελίας...ΟΟΟΟΤΑΝ τα συλλογικά όργανα ΚΡΙΙΙΝΟΥΝ και αποφασίζουν. Ζήσε Μαη μου...

Διαβάζοντας κάποιος την διευκρινηστική του δήλωση καταλαβαίνει κάτι διαφορετικό από το «απεργείες τέλος»;

Λέει ότι θα κάνουμε απεργίες «οταν» κι «αμα» αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!

Μα όταν έρχεται το μνημόνιο ή ο νόμος για το ασφαλιστικό και κάνεις μια απεργεία την εβδομάδα για τα μάτια του κόσμου ουσιαστικά βάζεις πλάτες στην κυβέρνηση.

Να μη σας θυμήσω τι γινόταν για ασήμαντους σχετικά λόγους, με τις απεργίες της ΔΕΗ που έκλειναν τους διακόπτες, τι γινόταν με τους Κολάδες και τους Σταμούλους για την ΕΘΕΛ, για τα δακρυγόνα που είχε φάει ο κ.κ.Γεώργιο Β’ Παπανδρέου Γ’….

Από το http://news.ert.gr

Θέμα για το οποίο χρειάστηκαν διευκρινήσεις αποτέλεσε η δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου για την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 7 Οκτωβρίου. Τονίζοντας ότι η δήλωσή του διαστρεβλώθηκε και πως γενικές απεργίες έγιναν και θα γίνονται όσο εξακολουθούν πολιτικές λιτότητας, καθώς και ότι στην οικονομία, την κοινωνία και την πολιτική δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, παρεμβαίνει για την αποκατάσταση της απόδοσης των δηλώσεών του. Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ τόνισε πως:

«Με έκπληξη και οργή είδα δημοσιεύματα που αναπαράγοντας «συμπυκνωμένη» συνέντευξή μου που δημοσίευσε το Πρακτορείο Reuters την ερμηνεύουν κατά το δοκούν με αποκορύφωμα την πλήρη διαστρέβλωση της θέσης μου για το μνημόνιο και τη χρήση του «όπλου» της Γενικής Απεργίας.
κόμα και από τη δημοσίευση του «συμπυκνωμένου» κειμένου η διατύπωση είναι σαφής, «.. Σκληρές πολιτικές, αυτές που προβλέπονται στο μνημόνιο εφαρμόστηκαν και ορατές πολιτικές εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν». H διαφωνία μου με το μνημόνιο δε σημαίνει ότι υποχρεούμαι να συμφωνήσω ότι υπάρχει ορατή εναλλακτική κυβερνητική λύση.
Επειδή ο δημόσιος διάλογος κινείται στο δίπολο «μνημόνιο ή όχι «μνημόνιο» καλό είναι να μην θεωρούν κάποιοι ότι μπορεί να αντικατασταθεί με το εφεύρημα «Μνημόνιο ή Γενική Απεργία». Το μνημόνιο συνιστά πολιτικό σχέδιο με το οποίο διαφωνώ, η Γενική Απεργία συνιστά κοινωνική δράση καταγγελίας, διαμαρτυρίας, διεκδίκησης την οποία θα εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε όταν τα συλλογικά όργανα κρίνουν και αποφασίζουν.
Η φράση μου «Δεν έχει αποφασιστεί κάποια απεργία (Γενική) στο επόμενο χρονικό διάστημα» (η ερώτηση αφορούσε την 7η Οκτώβρη που απεργεί η ΑΔΕΔΥ) διαστρεβλώθηκε, είτε ότι δεν σχεδιάζονται καθόλου Γενικές Απεργίες είτε, από ένα δημοσιογράφο, ο οποίος χρησιμοποιεί μάλιστα υβριστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς ότι, «Δε χρειάζονται απεργίες».
Υπενθυμίζω ότι οι ηγεσίες των συνδικάτων δεν εκλέγονται για να κυβερνούν τη χώρα αλλά για να προασπίζουν τα δικαιώματα της μισθωτής εργασίας. Στα συνδικάτα προτείναμε εναλλακτικές λύσεις για την οικονομία και την κοινωνία πέραν της λογικής των μονόδρομων. Όμως επαναλαμβάνω δεν κυβερνάμε τη χώρα.
Καλώ και παρακαλώ κάθε καλοπροαίρετο δημοσιογράφο να διαβάσει και το πλήρες κείμενο της συνέντευξής μου για να βγάλει συμπεράσματα ως προς τη στόχευση αυτών των δημοσιευμάτων».

Μερικοί από τους προκατόχους του καημένου κ.κ.Παναγόπουλου

Διαβάστε σχετικά :

Η μετάλλαξη των πράσινων συνδικαλιστών

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ το καρκίνωμα της Ελλάδος!

ΠΑΣΟΚ, ΓΣΕΕ κι ΑΔΕΔΥ … Κώλος και Βρακί!

«Είμαστε σε πόλεμο» λέει ο κ.ΓΑΠ. Nαι ρε! Σε ταξικό πόλεμο! Εναντίον όσων εκπροσωπείς!

Ντροπή!Επίθεση στο Γιάννη Παναγόπουλο!

Επίθεση στο Γ.Παναγόπουλο αγανακτισμένων πολιτών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.