Δέος από το βίντεο με επίθεση μη επανδρωμένων σκαφών σε ρωσική φρεγάτα

Πλάνα από την καταστροφή ενός από τα ουκρανικά μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας που προσπάθησαν να επιτεθούν στο πλοίο Ivan Khurs του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα.

Είναι εμφανές ότι οι τακτικές πολέμου έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με τα μη επανδρωμένα σκάφη, αεροσκάφη, υποβρύχια να έχουν τον πρώτο λόγο.Ειδικά για την Ελλάδα μία τέτοια τακτική πολέμου θεωρείται απαραίτητη, διότι ο εχθρός μας είναι πολλαπλάσιος σε όγκο. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη κωλυσιεργία.Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 

 

«Βόμβα» Μανώλη Κοττάκη στο Kontra: «Τουρκικός διάδρομος στο Αιγαίο και συνεκμετάλλευση με «τυράκι» συμφωνία μη-επίθεσης «

Ο Μανώλης Κοττάκης, Διευθυντής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Το σχέδιο περιλαμβάνει επέκταση της Ελλάδας στα 12 ναυτικά μίλια στην ηπειρωτική Χώρα και στην Εύβοια με την ανοχή της Τουρκίας με αντάλλαγμα «διαδρόμους» για την Τουρκία στο Αιγαίο καθώς και συμφωνία «μη-επίθεσης» με τον Ταγίπ Ερντογάν και σε επόμενο στάδιο την συνεκμετάλλευση

 

Τέμπη: Κατσίκια και εικόνες διάλυσης στα τρένα 90 μέρες μετά το έγκλημα με τους 57 νεκρούς στη σύγκρουση τρένων

Ανάγνωση του υπολοίπου

Μανώλης Κοττάκης: “Θα είμαστε για το τρελοκομείο όλοι αν στις επόμενες εκλογές”

Ο Μανώλης Κοττάκης, Διευθυντής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Κάνε subscribe στο Kontra Channel: http://bit.ly/KontraChannel

 

Οργή Θανάση Λάλα: «Μεγάλο ατόπημα – Οι άλλοι είμαστε ηλίθιοι;» είπε για Σρόιτερ και Μητσοτάκη

«Αυτό το πράγμα δεν λέγεται. Δεν μπορεί επειδή έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι πρώτος να καταργηθεί ο διάλογος. Δεν λέγεται από κανέναν στοιχειωδώς καλλιεργημένο άνθρωπο», σχολίασε ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας στο Kontra, σχετικά με τα ήξεις αφήξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ορισμό debate ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε στην αρχή της συνέντευξής του με τον Αντώνη Σρόιτερ ότι «εγώ θα φύγω από αυτό το γραφείο και τίποτα δεν μου εγγυάται ότι θα ξαναγυρίσω», ωστόσο στο τέλος σημείωσε ότι «αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει γιατί δεν υπάρχει ζήτημα για το ποιος θα είναι πρώτος».

 

«Αυτό το πράγμα δεν λέγεται. Δεν μπορεί επειδή έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι πρώτος να καταργηθεί ο διάλογος. Δεν λέγεται από κανέναν στοιχειωδώς καλλιεργημένο άνθρωπο. Ο διάλογος δεν γίνεται για να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος αλλά για να ακούσουμε όλοι εμείς ερωτήματα ανθρώπων που δεν έχουν μικρόφωνα να απαντώνται από ανθρώπους που έχουν μικρόφωνα και εξουσία. Εάν αυτή είναι η εντύπωσή μας για τον λόγο που κάνουμε debate, τότε πολύ καλά κάνουν και δεν κάνουν debate. Γι’ αυτό έχει αυτή την ποιότητα το debate. Γίνεται το debate μία συνομιλία ανθρώπων που μιλάει μόνο ένας άνθρωπος νομίζοντας ότι έχουν τεθεί ερωτήματα σε αυτόν. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι μεγάλο ατόπημα σχετικά με το τι σημαίνει συζήτηση. Συζητάς με τον τελευταίο άνθρωπο εκεί έξω που δεν έχει καμία μοίρα να μπει στο Μαξίμου, ή να γίνει διευθυντής μίας εταιρείας. Μιλάς με τον οποιονδήποτε», σημείωσε ο δημοσιογράφος, στηλιτεύοντας τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την κριτική του Θανάση Λάλα δεν ξέφυγε και ο τρόπος προσέγγισης του δημοσιογράφου στην τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ. «Και εμείς από τη μεριά μας ακούμε την εξουσία σαν κουφοί. Αυτή είναι μία κουφή αντίδραση απέναντι στην εξουσία. Αλλά να λέει ότι με συγχωρείτε ότι δεν συζητώ με τους υπόλοιπους γιατί έχει αποφασιστεί η νίκη, είναι πολύ μεγάλο ατόπημα. Ο Μητσοτάκης έχει οργανωμένες απαντήσεις. Όταν τον ρωτάς ένα θέμα, ξέρει τι θα απαντήσει. Ο δημοσιογράφος είναι αυτός που λέει “με συγχωρείτε, αυτό δεν είναι απάντηση.

Η Θάτσερ ήταν οργανωμένη όταν της μιλούσε ο Ντέιβιντ Φροστ. Της είπε “να πάνε οι Άγγλοι στα Φώκλαντς, αλλά ο γιος σας είναι στο σαφάρι”. Και έχασε τις εκλογές. Δεν τις έχασε μόνη της η Θάτσερ. Πηγαίνουμε όλοι με κάποιες ερωτήσεις. Η ερώτηση δεν είναι τίποτα από μόνη της. Η απάντηση δημιουργεί νέα ερώτηση. Εάν εκείνη τη στιγμή δεν παρακολουθείς και δεν λες “μα τι μου λέτε, ότι δεν θα συζητήσετε με τους άλλους γιατί είστε πρώτος; Συζητάμε μόνο όταν πρέπει να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση;», τόνισε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ το βίντεο με το απόσπασμα

 

Αναστασία Γιάμαλη – Εκλογές και στοιχηματικές: Ποιοι κέρδισαν και ποιοι πήγαν «κουβά»

Ο Αντώνης Γαλανόπουλος πολιτικός επιστήμονας, ερευνητής από το imedd και ο Χρήστος Τσάδαρης operation manager στοιχηματικής εταιρίας για τα στοιχήματα των εκλογών στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

Σάλος μέσα στο βράδυ με την έρευνα της aboutpeople: Γιατί ψηφίσαμε όπως ψηφίσαμε;

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου ακτινογραφεί η νέα έρευνα της aboutpeople για το NEWS 24/7, που διεξήχθη σε πολίτες που συμμετείχαν στην διαδικασία. Η έρευνα ρίχνει φως, μεταξύ άλλων, στα κριτήρια της ψήφου των Ελλήνων, την άποψή τους για την ποιότητα του προεκλογικού αγώνα και την στάση που προτίθενται να τηρήσουν στις δεύτερες εκλογές.

Ποια είναι τα βασικά κριτήρια ψήφου;

Οι ερωτώμενοι είχαν να επιλέξουν 3 λόγους από μια λίστα με 15 επιλογές για να εξηγήσουν την εκλογική τους συμπεριφορά. Η καλύτερη λειτουργία του κράτους με 31,9% κατέλαβε την πρώτη θέση, η Οικονομία με 28,4% τη δεύτερη και τα εθνικά θέματα την τρίτη με 24,9%. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιλογές που συγκέντρωσαν τα χαμηλότερα ποσοστά ήταν οι υποκλοπές και το δυστύχημα των Τεμπών.

Άκης Σκέρτσος: Τουρκική εισβολή αν πάει ο Μητσοτάκης φυλακή;

Ο Άκης Σκέρτσος κατηγόρησε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα ότι ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία.

«Θέλει- και θα συμβεί αν το επιτρέψουν οι αριθμοί- να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες, τινάζοντας όσα με κόπο και θυσίες πέτυχε η χώρα και οι πολίτες τα τελευταία χρόνια»

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού, επεσήμανε ότι αυτή «θα ασχολείται μόνο με ένα θέμα, για παράδειγμα πώς να βάλει στη φυλακή τον Μητσοτάκη και ταυτόχρονα θα παγώσει κάθε άλλο μείζον ζήτημα που απασχολεί τη χώρα και την κοινωνία. Όπως για παράδειγμα την ασφάλεια έναντι της Τουρκικής απειλής και των υβριδικών επιθέσεων στα σύνορα…. Φανταστείτε ακόμη πως θα λειτουργούσε ένα τέτοιο σχήμα σε περίπτωση απειλών στο πεδίο από τους ασταθείς γείτονές μας ».

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Kontra News 9:30

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Kontra Channel και αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και στο γεγονός πως τα ποσοστά της Ελληνικής λύσης είναι μεγαλύτερα απο αυτα που δείχνουν και πολεμούν το κόμμα. Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν για ακόμα μία φορά έξω στις τουρκικές εκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως δεν θα συγκυβερνήσει με ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθώς λένε ψέματα και συχνά αλληλοψηφίζουν τα νομοσχέδια τους

Η Ελληνική λύση είπε οτι θα απολύσει αν χρειαστεί 2.000 και άτομα απο τις ανεξάρτητες αρχές δηλ θα καταργήσουμε κάποιες αρχές που κάποιοι παίρνουν υψηλούς μισθούς

Μόνο η Ελληνική Λύση έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί αύριο το πρωί. Επίσης μόνο η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει για την ενεργειακή κρίση από το 2020 και κανένας δεν την άκουγε. Αναφερόμενος στην Ουκρανία, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως πρόκειται για εισβολή μεν, αλλά τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας δεν την ωφελούν να είναι με την Ουκρανία, η οποία είναι εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αν η Ελλάδα ήταν ουδέτερη τότε η ακρίβεια θα ήταν λιγότερη. Επίσης κανείς δεν μπορεί να προσάψει στην Ελληνική Λύση το ότι είναι φιλορωσική, καθώς είναι το μόνο κόμμα υπέρ του EastMed, αγωγού ξεκάθαρα αντιρωσικός.

Για την Ελληνική Λύση ενέργεια είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας και όχι οι ΑΠΕ. Οι ανεμογεννήτριες δεν είναι ενέργεια, καθώς προέρχονται από σπάνιες γαίες, οι οποίες είναι τοξικά απόβλητα και βλάπτουν το περιβάλλον. Επίσης με τις νέες μεθόδους ο λιγνίτης δεν είναι ρυπογόνος.

Αλέξης Τσίπρας: LIVE η ομιλία στην Ηγουμενίτσα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθεί στους πολίτες στην Ηγουμενίτσα στον Πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη & 23ης Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Παρακολουθήστε LIVE την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα