Εκνευρισμός για τις κλιμακούμενες κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Κύριε Διακυβερνήτη,

Στο Μαξίμου υπάρχει εκνευρισμός για τις μεγάλες αντιδράσεις για τις κλιμακούμενες κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και αυτές των αγροτών και την υπόθεση του γάμου ομοφύλων και του δικαιώματος στην τεκνοθεσία, που το κυβερνητικό επιτελείο επιθυμεί να κλείσει γρήγορα για να αποφύγει τις κινητοποιήσεις ενάντια στα «μη κρατικά» πανεπιστήμια, κλιμακώνονται μαζί και οι αγρότες την εξάπλωση σε όλη τη χώρα, που μπορεί να αποδειχθεί δυσεπίλυτο πρόβλημα, που πραγματοποιούνται με φόντο τις δημοσκοπήσεις που καταγράφουν φθορά για την κυβέρνηση.

Οι εικόνες με αγρότες και φοιτητές να διαδηλώνουν για τα αιτήματά τους και εσείς που δώσατε στον υπουργό σας εντολή να στείλει τα ΜΑΤ για να κατασταλείτε τον λαό και βλέπατε τις εικόνες και το ευχαριστιόταν. Εσείς στείλατε και τον υπουργό Αυγενάκη για να υποσχεθεί τα ψέματά του στους αγρότες θεωρώντας ότι οι αγρότες είναι κορόιδα και θα τους ξεγελούσε.
Ο δε εκπρόσωπός σας επισήμανε για τους φοιτητές ότι «είναι δεδομένο ότι όπου κληθούν οι Αρχές, όπως συνέβη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από τις πρυτανικές αρχές, θα επιβάλουμε το νόμο. Κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο. Πέρασαν οι εποχές που κάποιοι είχαν τα πανεπιστήμια ως ορμητήριά τους και εξαιρούνταν από την εφαρμογή του νόμου».
Κύριε διακυβερνήτη, από ό,τι λέει το σύνταγμά μας, δεν μπορείτε να αλλάζετε όποτε θέλετε π.χ. όλες τις βαθμίδες της παιδείας, τις υποσχέσεις σας, στους αγρότες έχετε την υποχρέωση να της εφαρμόζεστε, μήπως πρέπει άμεσα να δίνετε αυτά που οφείλετε στο λαό;

Απλός Πολίτης