Στέφανος Κασσελάκης: » Για τον Μπέο παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της – Αρχίζουμε από αύριο τη μεγάλη ανανέωση»

 

 

«Ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ… χθες – Από αύριο χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη»

 

«Ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες», ζήτησε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ότι «από αύριο πρέπει να αρχίζουμε να χτίζουμε τη νέα προοδευτική παράταξη».

Παράλληλα κάλεσε όλους τους προοδευτικούς Αθηναίους να στηρίξουν τον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη στον β’ γύρο, δηλαδή τον Χάρη Δούκα που φαίνεται προκρίνεται στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Όσον αφορά στο χυδαίο ομοφοβικό σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου προς το πρόσωπό του, κάλεσε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Οι δηλώσεις Κασσελάκη:

«Οι σκέψεις μας είναι στους Έλληνες που επιστρέφουν από το Ισραήλ, είμαστε σε επικοινωνία με το ΥΠΕΞ», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όσον αφορά τις εκλογές ανέφερε πως: «σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει ο τόπος. Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις ,το βλέπετε και στη Θεσσαλία όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες. Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές δυνάμεις ισχυροποιήθηκαν».

Αναφορικά με τον δεύτερο γύρο στον δήμο Αθηναίων σχολίασε: «Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη που έχασε ποσοστά παρά τα 5 χρόνια διακυβέρνησης».

Αναφορικά με το μάλλον του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Υπάρχουν ευκαιρίες να χτίσουμε την προοδευτική παράταξη και για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρέπει να κάνουμε ανανέωση χτες».

 

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.