Σάλος με την οργισμένη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τον Blue Horizon στον Πειραιά

Με ανάρτησή της στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά ζητεί την παραδειγματική τιμωρία των μελών του πληρώματος του Blue Horizon

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
 

Εξοργισμένη με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, που έσπρωξαν από το πλοίο Blue Horizon δύο μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί είναι και η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ρούλα Κορομηλά χαρακτηρίζει απεχθείς δολοφόνους τους δύο άντρες που φαίνονται στο βίντεο να σπρώχνουν τον 36χρονο όταν επιχείρησε να μπει στο πλοίο και τον έριξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Με ανάρτησή της στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά ζητεί την παραδειγματική τιμωρία τους: «Τελικά τι είμαστε; Άνθρωποι ή κτήνη; Δολοφόνοι απεχθείς σίγουρα είσαστε εσείς που πετάξατε τον άνθρωπο στην θάλασσα και τον αφήσατε αβοήθητο.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Blue Horizon,Blue Star,πειραιασ,βαρβιτσιωτησ,αντωνησ καρυωτησ,36χρονοσ πειραιασ,blue star ferries,πνιγμοσ πειραιασ,πειραιασ πνιγμοσ,λιμανι πειραια,καρυωτησ αντωνησ,Αντώνης Καρυώτης,αντωνησ,ιωαννα μανδρου,πλοιο πειραιασ,πλοιο νεκροσ,Πειραιάς,blue star horizon,βιντεο πειραιασ,Βαρβιτσιώτης,μανδρου,πεταξαν ανθρωπο στη θαλασσα,πειραιασ νεκροσ,νεκροσ στον πειραια,λιμανι πειραια ατυχημα,δηλωση βαρβιτσιωτη,τραγωδια στον πειραια,αντώνησ καρυωτησ,ανθρωποσ στη θαλασσα,πνιγμοσ,πνιγμοσ 36χρονου,βιντεο πειραιασ πλοιο,τον πεταξαν απο το πλοιο,λιμανι πειραια πνιγμοσ,Αντώνη Καρυώτη,δηλωσεισ βαρβιτσιωτη,θανατοσ 36χρονου,κρητη,καραβι πειραιασ,μιλτιαδησ βαρβιτσιωτησ,αντωνησ πειραιασ,πειραιασ λιμανι,πειραιασ πλοιο,Αντώνης,Horizon,πειραιασ θανατοσ,ιωάννα μάνδρου,ατύχημα στο λιμάνι του πειραιά,βιντεο απο το πλοιο,βιντεο με το πλοιο,ηρακλειο,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.