Άφησαν τη Ρόδο να καεί όπως η Εύβοια – Αντί να σβήσουν τη φωτιά εκκένωσαν και την άφησαν να σταματήσει στη θάλασσα

Αν εκκενώνουν Ασκληπιείο, Κιοτάρι και Γεννάδι που βρίσκονται περίπου εκεί που είναι ο κύκλος, η φωτιά έχει διανύσει κατά πλάτος το νησί (δείτε το βέλος), ότι έγινε και στην Εύβοια πάνω κάτω, θα σβήσει στην θάλασσα. Άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δοξάστε τους! Ξέρω, ξέρω 41τακατο!

(ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ CANADAIR ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ – ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ)

Οπως καταγγέλει στο βίντεο μια κάτοικος της περιοχής, την πρώτη μέρα ήταν μικρή φωτιά, που τους έλεγαν ότι θα τεθεί σύντομα υπο έλεγχο. Σήμερα πέντε μέρες μετά έχουν εκκενωθει περιοχές στην άλλη ακτή του νησιού από αυτή που ξεκίνησε η πυρκαγιά!

Και ενώ έχουν συμβεί όλα αυτά, από τον Συντονισμό του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοινώθηκε, ότι μετά από τέτοιο ολοκαύτωμα. έχουν διατεθεί από το ΓΕΕΘΑ 2 μόλις Canadair CL-415 και ένα ελικόπτερο Chinook CH-47D. Με δυο αεροσκάφη πως θα σβήσει μια φωτιά πάνω από 16 χιλιόμετρα; Εκτός αν δεν τους ενδιαφέρει να την σβήσουν και απλά εκκενώνουν τις περιοχές μέχρι να σβήσει στη θάλασσα.

Που είναι τα Canadair; Γιατί και στις φωτιές της Αττικής πετούσαν μόλις δύο αεροσάφη; Που είναι ο στόλος; Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης για όλους όσους ζουν αυτή την τραγωδία στο νησί και μετά θα ασχοληθούμε με τα αμείλικτα ερωτήματα της εναέριας πυρόσβεσης

Ο Πάνος Καμμένος κάνει έκκληση να ζητηθεί βοήθεια από υδροπλάνα Beriev

ροδοσ φωτια,φωτια ροδοσ,κιοταρι ροδοσ,ροδοσ φωτια τωρα,rodos,λαερμα ροδοσ,rhodes,φωτια ροδοσ τωρα,ροδοσ φωτιεσ,λαρδοσ,ροδοσ τωρα,λαερμα,γενναδι ροδοσ,φωτιά ρόδοσ,kiotari,φωτια στη ροδο,ροδοσ νεα,ρόδοσ φωτιά,Κιοτάρι,lardos,φωτιεσ ροδοσ,ροδοσ πυρκαγια,Φωτιά στη Ρόδο,rhodes news,κιοταρι ροδου,κιοτάρι ρόδοσ,λαρδοσ ροδοσ,φωτια τωρα ροδοσ 2023,ροδοσ φωτιά,φωτια στην ροδο,

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.