Ο Ισίδωρος Ντογιάκος προσπαθεί να σώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα ισόβια από την κατηγορία συνωμοσία κατά του Πολιτεύματος!

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος προσπαθεί να σώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα ισόβια από την κατηγορία συνωμοσία κατά του Πολιτεύματος!
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

Καθώς το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποκαλύπτεται, όλα τα στοιχεία οδηγούν ότι υπήρξε κεντρική καθοδήγηση παρακολούθησης προσώπων υπεράνω υποψίας, όπως ο Αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Η χρήση των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας, των δικαστικών λειτουργών – κάποιος έδωσε την εντολή στην εισαγγελέα της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου να υπογράψει τις υποκλοπές – σημαίνει ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της σκευωρίας κατά του Πολιτεύματος και του Συντάγματος.

Αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Στρατηγός Φλώρος, ο Νίκος Δένδιας, είναι επικίνδυνοι για την Εθνική Ασφάλεια. τότε θα πρέπει να πουν ποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν. Και εάν αποδειχθεί ότι τους έβαλε να τα πουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προϊστάμενος των υπηρεσιών πληροφορίων, κινδυνεύει με ισόβια!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο έχει ξεκαθαρίσει ΄ότι η σκευωρία σε βάρος θεμελιωδών θεσμών του πολιτεύματος, όπως η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και η διάκριση των εξουσιών δεν παραγράφεται. Όπως είχε πει: «Ζήτημα παραγραφής της σκευωρίας, δηλαδή της έσχατης προδοσίας που έχει διαπραχθεί δεν τίθεται.».

Σήμερα που όπως φαίνεται από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας κατά της Ελένης Τουλουπάκη και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλος, δεν υπήρξε σκευωρία από τη δικαιοσύνη κατά την έρευνα των πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis, αλλά από την πλειοψηφία της Βουλής ώστε να σταματήσει η έρευνα, η μεθόδευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κλείσει η υπόθεση της γυρνάει μπούμερανγκ

 

3 thoughts

  1. Reblogged στις penelopap και σχολίασε
    #kolosogo #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_απατεωνες #νδ_χουντα #κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_καρναβαλι #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_Χουντα #νδ_ρομπες #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_γαμιεσαι #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ_ΡΕ_ΜΑΛΑΚΑ #Μητσοτακης_Τελος #Κυβερνηση_Συμμορια

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.