Πες μου τον φίλο σου… Ο αζέρος δικτάτορας Αλίεφ συναντήθηκε με τον Τατάρ αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος

ΝΤΟΡΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ (1)
ΝΤΟΡΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ (1)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που βρίσκονται στη Κόνια με αφορμή τους 5ους Αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης.

Στο δείπνο παρέστησαν ανάμεσα στους άλλους ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ και ο Πρόεδρος του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ. Θυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν, που τον έφερε ως «φίλο» η κυβέρνηση των Σαμαραβενιζέλων, είναι και η χώρα που έχει πάρει μεγάλο μερίδιο στο φυσικό αέριο στην Χώρα μας, περίπου το 20% των εισαγωγών, έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, ενώ δεν πρέπει να είναι τυχαία η διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου που κατηγορούσε την Αρμενία, από το πουθενά, για εμπλοκή της στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, κάτι που φυσικά διέψευσε ο Αρμένιος πρέσβης.

Ο Τατάρ είχε συνάντηση με τον Αλίεφ, η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Κατά τη συνάντηση, ο Τατάρ ενημέρωσε τον Αλίεφ για την Κύπρο και είπε ότι ακολουθούν μια πολιτική αρμονική με την Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι Αλίεφ, εκτός των άλλων εγκλημάτων πολέμου, κατηγορείται στην Μάλτα, την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για πολιτικά σκάνδαλα.

Ενα δείπνο με νόημα: Ο πρόεδρος του Ατζερμπαϊτζάν έφαγε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη [εικόνες]Πηγή: iefimerida.gr - Ενα δείπνο με νόημα: Ο πρόεδρος του Ατζερμπαϊτζάν έφαγε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη [εικόνες] - iefimerida.gr

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.