Ντρόπιασε την δημοκρατία για να υπερασπίσει την απόφαση για τον Λιγνάδη!

Την ημέρα που υποτίθεται το πολιτικό σύστημα τιμά την δημοκρατία, δηλαδή την αρχή της πλειοψηφίας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας εκμεταλλευόμενη τον θεσμικό της ρόλο, προέβη κυριολεκτικά σε ένα παραλήρημα προκειμένου να υπερασπιστεί τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

  

Διαβάστε την αναφορά της προέδρου:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Μιλάμε για ένα παραλήρημα προσβλητικό για την ίδια τη δημοκρατία… Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει στην αρχή της πλειοψηφίας, δεν έχει θέση στο προεδρικό μέγαρο.

Πηγή: newsbreak.gr

3 thoughts

  1. Προσπαθω να μαθω στον 11χρονο γυιο μου να φτιαχνει παζλ για να μπορει να συνθετει την πραγματικοτητα απο κομματια γεγονοτων.Ο Λιγναδης,που διδαξε ανεπιτυχεστατα ορθοφωνια, σε αυτον που καλυψε τον Γεωργιαδη που ηταν κολλητοι.Σε αυτον που ανελαβε ασθμαινως[γιατι;]προσωπικα την εποπτεια των ασυνοδευτων ανηλικων,που η ΜΚΟ της ξαδελφης Λυμπερακη,θεωρησε οτι καλυτερα να αισθανθουν το θεατρο,παρα να μαθουν καμια ελληνικη λεξη.Απο την αλλη,η κυρρια με τη γατα,που παραφραζοντας το Συνταγμα,η αποφαση της επιφερει τις επι Μητσοτακη βιβλικες καταστροφες,ειναι φιλη του κατηγορουμενου για παιδοφιλια και χρηση ουσιων,αντιπρ. του ΣτΕ Ευστρατιου,συντροφου της πρωην προεδρου Σαρπ,γνωστης και ως»ολα συνταγματικα τα της μαφιας».Τυχαιο γεγονος ενας ασχετος παντρεμενος εις αλλοδαπην υποδυεται τον μεγα συμβουλο.Η δε καταντια μεριδας κομματικοποιημενων[παρα το αντιθετο του Συνταγματος]επιδιδεται στην υποστηριξη του παιδοβιαστη,δηλωνει το μεγεθος του αποστηματος.ΤΙΠ:Ο Φουρθιωτης ειναι αλλο παζλ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.