Αποκάλυψη: Πόσο «δωρεάν» είναι οι συμβουλές του Πρίγκιπα Καρόλου κύριε Μητσοτάκη;

«Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί ξανά με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του, της Ελλάδας, στο Dumfries House σήμερα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Το Γραφείο του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου (Clarence House) έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter μετά τη συνάντηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν στην ευχάριστη θέση να συναντηθεί ξανά με τον πρωθυπουργό της πατρίδας του πατέρα του, της Ελλάδας, στο Dumfries House σήμερα. Ήταν ευκαιρία για τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει από πρώτο χέρι μερικές από τις βιώσιμες και εκπαιδευτικές εργασίες του Ιδρύματος του Πρίγκιπα στο κτήμα Dumfries».

Πολλοί θυμούνται την επίσκεψη του Πρίγκηπα Καρόλου πέρυσι κατά την 25η Μαρτίου 2021, για την συγκίνησή του στις κάμερες και τα μπισκότα ζυμωμένα με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού

Αλλά κανείς δεν έμαθε για την υπογραφή που πήρε από τον Δήμο Αθηναίων για το project The Earth Charter  που τρέχει ο ίδιος για να σώσει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα από το skynews.com διαβάζουμε ότι η Αθήνα, του Κώστα Μπακογιάννη, επίσης της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι η πρώτη πόλη που υπέγραψε το σχέδιο του Καρόλου The Earth Charter ,φυσικά με το αζημίωτο για την Βασιλική Οικογένεια και εννοείται σε offshore.

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Κι όμως μπορεί!

Διαβάζουμε στον ιστότοπο της πρωτοβουλίας, ότι οι δωρητές μπορούν να στείλουν τις δωρεές τους, σε Τράπεζα, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στην Costa Rica. Και το θέλετε κι ακόμη καλύτερο; Δεχόμαστε και τσέκς, αρκεί να τις στείλετε στο “Rockefeller Philanthropy Advisors, Inc.”

Πόσο θα μας κοστίσουν οι συμβουλές του Πρίγκηπα;

Τα έργα 75 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνουν στο Τατόι μέχρι το 2025, δεν τα λες και δωρεάν. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και σε τρία χρόνια το κτήμα θα θυμίζει έναν επίγειο παράδεισο με στόχο την προσέλκυση τουριστών και προσωπικότητων από όλο τον κόσμο. Η Άννα Σταματιάδου παρουσιάζει το σχέδιο ανάπλασης.

Για όσους θέλουν να μάθουν για την Χάρτα της Γης υπάρχει και στα Ελληνικά

4 thoughts

  1. Τι σκσρφιζονται αυτοι οι ξεπεσμενοι τρωγλοδυτες για να βγαλουν πεντε φραγκακια!Ξαι να τα τρωγαν στις πουτανες,παει στο καλο.Φανταζεσαι τον Καρολο επισκεψη σε σπιτακι εκει που σπουδασε ο Μπουρλα;[και το μαλακιστηρι,ο καφρος πρυτανης του ΑΠΘ]Παει και ο δικος μας,ο με ξενο κωλο πουστης,να ακουμπησει τα λεφτα μας[να παρει και τη μιζα του],μη χασει;Και για οσους το μυαλο αρνειται να εργαστει,δειτε ποσα τσεπωσε το αχρηστο το ανηψακι του με τους μεγαλους περιπατους.Τελικα ο Γεραπετριτης τους εβαλε ολους στη δουλεια του πεθερου του.Εισαγγελεας κανεις;Και η χρησιμη πληροφορια της η μερας.Το μνημα ειναι περιπου 2,10 με 1,20.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.