Όλεθρος η Νίκη Κεραμεώς: 68 σχολές με μηδενικούς φοιτητές – Έρχονται λουκέτα και απολύσεις

Πανελλαδικές 2021:


16 Σχολές με 0 εισαχθέντες
18 Σχολές με 1 εισαχθέντα
5 Σχολές με 2 εισαχθέντες
6 Σχολές με 3 εισαχθέντες
4 Σχολές με 4 εισαχθέντες
7 Σχολές με 5 εισαχθέντες
4 Σχολές με 6 εισαχθέντες
2 Σχολές με 7 εισαχθέντες
3 Σχολές με 8 εισαχθέντες
3 Σχολές με 9 εισαχθέντες

Από τους 103.000 περίπου υποψήφιους, θέση βρήκαν στα ΑΕΙ και στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές οι 63.000 περίπου. Άρα 40.000 υποψήφιοι, τα 2/5 του συνόλου των υποψηφίων, έμειναν εκτός. Αποκλείστηκαν! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

4 thoughts

  1. Reblogged στις penelopap και σχολίασε
    #kolosogo #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_απατεωνες #νδ_χουντα #κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_καρναβαλι #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_Χουντα #νδ_ρομπες #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_γαμιεσαι #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ_ΡΕ_ΜΑΛΑΚΑ

    Μου αρέσει!

  2. Δυστυχως,θα εκφραστω ακοσμα.Ολα αυτα τα δουλακια,Πανεπιστημιακοι,που βοηθησαν στο κολπο της Κεραμεως,ξερουν να πλενουν πιατα,ή θα μεινουν μακροχρονια ανεργοι;Η νομιζουν οτι θα κυβερναει εσαει η συμμορια για να τους κανει μετακλητους κηπουρους;Στην μακροχρονη παραμονη μου στο Πανεπιστημιο,συναντησα κορυφαιους δασκαλους αλλα και αμορφωτους,λαμογια και ασχετους συγγενεις.Το να εισαι τοσο κρετινος που να αυτοκαταστρεφεσαι[αλλα και να καταστρεφεις τους νεους]ουτε στην τοτε ΔΑΠ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.