ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ σχεδόν €3.000 σε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΟ μετακλητό απόφοιτο λυκείου αντίστοιχο Πανεπιστημιακού με 36 χρόνια προϋπηρεσία (ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ)

Αυτός ο τύπος είναι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), απόφοιτος Λυκείου. Παριστάνει τον επιστήμονα στα κανάλια και μάλιστα παραδίδει μαθήματα επί πληρωμή (το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια)

Όχι απλά του δίνει μισθό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ενώ ο τύπος είναι ΔΕ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, αλλά και με Μισθολογικό Κλιμάκια (ΜΚ19) δηλαδη με το μεγαλύτερο μισθό που προβλέπει ο νόμος, αντιστοιχεί σε προϋπηρεσία μεγαλύτερη των 36 ετών.

Το ΜΚ19 σημαίνει μισθός 2.150 ευρώ περίπου και «διευθυντής» σημαίνει ότι πολλαπλασιάζουμε το ποσό με συντελεστή 1,2, δλδ πάμε στα 2.600.

Επίσης, αν παίρνει και κάποιο επίδομα ευθύνης, στα υπουργεία έχει ύψος 1100-1150 ευρώ (μηνιαίως). Στην υγειά των κορόϊδων.

netakias

Θυμάστε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα παπαγαλάκια των Fake News μας πωλούσαν «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» κι ότι η ΝΔ καλεί πολίτες με καλά βιογραφικά ωστε να στελεχώσουν την … πολιτική αλλαγη;

Όχι μόνον πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τα βιογραφίκα

Οχι μόνον εχει βγει ανέκδοτο ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ, για τον τρόπο που διορίζει τους μετρίους ο πρωθυπουργός.

Αλλά κατά παράβαση των κλιμακιών της Δημόσιας Διοίκησης και κάθε έννοιας αξιοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας διορίζει διευθυντές, με απολυτήριο λύκειου και υπερπηδά όλα τα κλιμάκια, λες και είναι υπεράνω του νόμου (μήπως είναι και δεν το ξέρω;) και τους δίνει μισθούς πτυχιούχων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) όπως φαίνεται και από το ΦΕΚ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.