Το μεγάλο το κόλπο του Ανδρέα Λοβέρδου που έκοψε το ΕΚΑΣ και σήμερα να κατηγορεί όλους τους άλλους «ότι έκοψαν το ΕΚΑΣ»

Αν κάτι ξέρει καλά ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι να καλύπτει τα ίχνη από τα πολιτικά του εγκλήματα.

Πριν κλείσει την μοναδική παιδοκαρδιοχειρουργική κλινική στην Ελλάδα, γυρνούσε όλα τα πάνελ και εξοργισμένος για κάποιους ιατρούς που πιάστηκαν με φακελάκι. Κι εγώ μαζί του, ζητώ την τιμωρία τέτοιων ιατρών.

Ομως, λες κι έφταιγε η κλινική, μαζί με τους ιατρούς που θα μπορούσε να τους αντικαταστήσει αν ήταν επίορκοι, προχώρησε στο κλείσιμο της Εντατικής Μονάδας Παιδιών και συνεπώς της ίδιας της καρδιοχειρουργικής Κλινικής. Που εγχειρίζονται τώρα τα παιδιά;

Επειδή πολλά λένε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έκοψαν τον ΕΚΑΣ.

Για την Ιστορία το ΕΚΑΣ είχε κοπεί με τον Νόμο Λοβέρδου 3863/2010 τον Ιούλιο του 2010 και τα λεφτά που δίδονταν έκτοτε ήταν μέχρι να αδειάσει το Ταμείο αφού ο ιδρώτας των εισφορών μας πήγαινε σε θαλασσοδάνεια να σωθεί η διαπλοκή

Για να είμαστε ακριβείς στο ΦΕΚ, δεν περιγράφεται ακριβώς (μην μας πάρουν είδηση) αλλά παραπέμπεται στον κυκεώνα των γνωστών «εφαρμοστικών νόμων», «υπουργικών αποφάσεων», μνημονίων και ούπς! Ξαφνικά βρέθηκε ο Κατρούγκαλος με άδεια Ταμεία και ένα νομικό καθεστώς βόμβα με όλη την αντιπολίτευση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ να του λένε «τελείωνε με την αξιολόγηση»

Ισως θα μπορούσε να αποφευχθεί, ή τουλάχιστον απλά να μειωθεί, αν δεν μεσολαβούσε ενδιάμεσα η μεγάλη ληστεία της κυβέρνησης Παπαδήμου το 2012, όπου την νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου μπήκαν και έκλεψαν τις καταθέσεις που είχαν απομείνει ύψους 12δις και τις έδωσαν στην σωτηρία της Deutsche Bank, Paribas κτλ.

Το 2015 στα Ταμεία δεν υπήρχε ούτε €1 ευρώ (κυριολεκτικά)

Αλλά αυτό δεν θα το μάθεις σε κανένα ΜΜΕ, γιατί ήταν αυτοί που κέρδισαν από τα θαλασσοδάνεια

Επειδή πολλά λένε ότι οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έκοψαν τον ΕΚΑΣ.

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.