Η οργή της έντιμης Βασιλικής Θάνου: Επιστολή – φωτιά στην εισαγγελία για την καθυστέρηση στην διερεύνηση των καταγγελιών Βγενόπουλου!

justice-is-blind-statue

Η προεδρος του Αρείου πάγου διαμαρτύρεται στην εισαγγελία  του Αρείου Πάγου για την καθυστέρηση στις καταγγελίες Βγενόπουλου

Σύμφωνα με έγκυρες δικαστικές πηγές, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου απέστειλε έγγραφο προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το οποίο επισημαίνει οτι η μηνυτήρια αναφορά του Βγενόπουλου θα έπρεπε να έχει διερευνηθεί ταχύτατα, διότι δεν επιτρέπεται να παραμένουν σε εκκρεμότητα καταγγελίες οι οποίες αφήνουν ερωτηματικά για τον προεδρο του ανώτατου δικαστηρίου.
Υπογραμμίζει δε ότι μετά την δήλωση αποχής της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Σπυροπούλου, στην οποία αρχικά χρεώθηκε η υπόθεση από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Καραγιάννης στον όποιον χρεώθηκε στην συνεχεια, υπέβαλλε αμέσως αίτηση για αναρρωτική αδεια και μολις αυτή έληξε, υπέβαλλε νέα αίτηση!
Με τον τρόπο αυτό, δεν έχει αρχίσει ακόμη η επι της ουσίας εξέταση της υπόθεσης.
Ζητά λοιπόν η Πρόεδρος κυρία Βασιλική Θάνου  από την εισαγγελέα να γίνουν οι απαιτούμενες ενεργειες ωστε να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.