ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ #παραιτηθειτε

Menoume_Evropi (5)

ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ

Πιο πολύ κι από τα όποια συνταγματικά όρια ανοχής, η συγκέντρωση των νεοαγανακτισμένων και μανιασμένων »Παραιτηθείτε» δοκιμάζει τα όρια της νοημοσύνης μας και του απολίτικου μένους που μεταμορφώνει τον σκεπτόμενο πολίτη σε αγέλη που άγεται και φέρεται σύμφωνα με τις επιδιώξεις των γνωστών παράκεντρων εξουσίας.

Γιατί δεν πρόκειται απλά για πολίτες που φωνασκούν και διαδηλώνουν τάχα μου για την »κακή τους μοίρα» που υποχρεώθηκαν να ανέχονται μια αριστερή, που ακούστηκε!, κυβέρνηση – αλλά για μια κατευθυνόμενη, συνειδητά είτε ασυνείδητα, ομάδα ανθρώπων που απειλούν, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα στιγμή, με αντισυνταγματική, πέρα από τις όποιες νόμιμες δημοκρατικές, εκλογικές διαδικασίες, εκτροπή.

Για κάποιους που συνειδητά παίζουν το παιχνίδι της ανατροπής της σημερινής, νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένης, κυβέρνησης, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη στην παρούσα ασταθή συγκυρία στην ευρύτερη γεωπολιτική περιοχή – αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Περιττό βέβαια να σημειώσουμε το επίπεδο κατω απ’ το πάτωμα των σχολίων και του υβρεολόγιου όπου επιδίδονται οι οπαδοί του »Παραιτηθείτε» στις σελίδες τους. Λόγος που φέρνει προς χρυσαυγιτισμό στα καλύτερά του.
Άλλωστε αγκαζέ με τους χρυσαυγίτες θα διαδηλώνουν στις 15 του μήνα οι »Παραιτηθείτε».

Μπόχα που όζει αμόσφαιρα άλλων, πολύ επικίνδυνων για τη Δημοκρατία, εποχών και καταστάσεων.

Α, και μην ξεχάσετε τις κατσαρόλες σας και τις σφυρίχτρες σας, κυρίες και κύριοι των »Παραιτηθείτε».

Από ψηλά, θα σας παρακολουθεί υπομειδιών ο αλήστου μνήμης και πρώτος διδάξας, Αουγκούστο Πινοσέτ 🙂
(θδ)

[ΥΓ: Τι ακολούθησε τις κατσαρόλες στη Χιλή, κάποιοι θέλουν να το ξεχνάνε. Εκτός αν αυτό ακριβώς επιδιώκουν…]

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.