Έκοψαν αλυσίδα στο ΝΔ: «Υπάρχουν και τενεκέδες στην ΚΟ της Νέα Δημοκρατία», απίστευτες δηλώσεις από τον «γαλάζιο» Γιάννη Λοβέρδο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έριξε «πυρά» και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Απασφάλισε ο «γαλάζιος» βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, με φόντο το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, στρεφόμενος μάλιστα κατά συναδέλφων του στο κόμμα, κάνοντας λόγο για «τενεκέδες».

Σε συνέντευξή του στο Κανάλι της Βουλής, ο Γιάννης Λοβέρδος σχολίασε πως «υπάρχουν και τενεκέδες στη Νέα Δημοκρατία ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ενώ έβαλε και εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Είμαι σφόδρα εναντίον των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές. Αυτό το θεωρώ ανήθικο», ανέφερε ο βουλευτής.

Αιχμές άφησε και όσον αφορά στις μετεγγραφές από την πράσινη παράταξη, καθώς – εάν και τόνισε πως καλώς έχουν έρθει στην κυβερνώσα παράταξη άξια πρόσωπα – καταφέρθηκε εναντίον στελέχους που όπως κατήγγειλε, «έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών σε Γενική Γραμματέα σε υπουργείο. Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον αέρα μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», όπως σημείωσε.

«Δυστυχώς το 41% σε πάρα πολλούς στην ΝΔ δημιούργησε αλαζονεία», ανέφερε αιχμηρά ο Γιάννης Λοβέρδος, προσθέτοντας με νόημα πως «αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το κανάλι» και πως «αυτοί εύκολα ή δύσκολα θα ξεκαβαλικέψουν».

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.