Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της μέσα από το χειρουργείο

Με αφορμή τα γενέθλιά του που είναι σήμερα (4/6), ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε για πρώτη φορά μία φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από το χειρουργείο, λίγο πριν φέρει στην ζωή τον γιο της.

Στην φωτογραφία βλέπουμε την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου να βρίσκεται σε νάρκωση, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε: «Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επίσης, αναδημοσίευσε μία ανάρτηση που είχε κάνει στις 11 Νοεμβρίου του 2019, στην οποία παίζει πιάνο συνοδεύοντας το κομμάτι που τραγουδά η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι».

«Κάποτε μου είχες αφιερώσει αυτό το τραγούδι τώρα στο παίζω στο πιάνο που τόσο πολύ σου άρεσε να με ακούς και εύχομαι να γαληνεύει την ψυχή σου εκεί ψηλά που βρίσκεσαι», είχε γράψει στην λεζάντα της ανάρτησης.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.