Τέμπη: Τρομακτική καταγγελία επιβάτη για την Hellenic Train – Έλεγαν στον ασύρματο «πάμε και όπου βγει» (βίντεο)

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε επιβάτης του τρένου της Hellinic Train που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία κατά το τραγικό δυστύχημα λίγο έξω από τα Τέμπη. Όπως είπε μπροστά στις κάμερες, άκουσε συνομιλία μεταξύ μηχανοδηγού και υπεύθυνου εισιτηρίων όπου ειπώθηκε «πάμε και όπου βγει».

Συγκεκριμένα, ο επιβάτης ανέφερε:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Hellenic Train Α.Ε.: Ποια είναι η Ιταλική εταιρία που λειτουργεί τους Ελληνικούς σιδηρόδρομους


«Όταν είχαμε μείνει στο Παλαιοφάρσαλο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλά με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει «πάμε και όπου βγει», σίγουρα είσαι προϊδεασμένος ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Ναι, το άκουσα μέσα των ασυρμάτων. Πάμε και όπου βγει. Αυτό ακριβώς και τίποτα άλλο. Μας καθυστέρησαν λόγω 15 λεπτά φόρτου κίνησης των σιδηροδρομικών γραμμών γιατί ήταν μονής οδού. Μάλλον έπρεπε να καθυστερήσουμε παραπάνω…».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.