Στενεύει ο κλοιός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με τον σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης την επόμενη εβδομάδα η υπόθεση θα συζητηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια με τίτλο: «Η διάβρωση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και η ελευθερία του Τύπου».
Ο ίδιος κάνοντας λόγο για «καλά νέα από το Ευρωκοινοβούλιο» επισημαίνει ότι η απόφαση λήφθηκε από την Διάσκεψη των Προέδρων μετά από πρόταση των Ευρωσοσιαλιστών.
Reblogged στις penelopap και σχολίασε
#kolosogo #ΝΔ_θελατε #ΝΔ_απατεωνες #νδ_χουντα #κυβερνηση_τσιρκο #κυβερνηση_καρναβαλι #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακη_καθαρμα #ΝΔ_Χουντα #νδ_ρομπες #μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_γαμιεσαι #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ_ΓΑΜΙΕΣΑΙ_ΡΕ_ΜΑΛΑΚΑ #Μητσοτακης_Τελος #Κυβερνηση_Συμμορια
Μου αρέσει!Μου αρέσει!