
Την ώρα που ο Τάκης Θεοδωρικάκος απασχολεί πάνω από 3.000 αστυνομικούς για να μας φυλάνε από τις καταλήψεις και τους φοιτητές, οι άγριοι εγκληματίες έχουν κάνει Φαρ Ουέστ την Αθήνα.
Εκτελέσεις μέσα σε κόσμο, όπως στη Νέα Σμύρνη και ληστείες σε πολυσύχναστες περιοχές, όπως στη Ρόλεξ στο Κέντρο της Αθήνας ή την χθεσινή σε γνωστό ξενοδοχείο στη Κηφισιά

Στόχος ενόπλων ληστών έγινε λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα γνωστό ξενοδοχείο επί της οδού Πέλλης στην Κηφισιά, με τους δράστες να αρπάζουν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο με μοτοσυκλέτα και φορώντας κράνη μπήκαν στη ρεσεψιόν, προέταξαν όπλο και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή είχε βάρδια
Αυτός δεν προέβαλε αντίσταση και έδωσε στους ληστές τα μετρητά που υπήρχαν στο ταμείο και σε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν και πάλι με τη μοτοσυκλέτα, με τον υπάλληλο να ενημερώνει την Άμεση Δράση.
Οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας επικοινωνία ταυτοποιήσουν για να συλλάβουν τους δύο ληστές, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και κάποιο τρίτο πρόσωπο σε ρόλο τσιλιαδόρου.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.