«Δύναμη για την ΕΛΛΑΔΑ»: Μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας 14 Δεκεμβρίου στο «Κάραβελ»

«ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ»: Μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξεν/χειο «Κάραβελ», με ομιλητή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και κορυφαίους εκπροσώπους των καταναλωτών και των παραγωγικών τάξεων

Φτάνει πιά!

Με αυτό το κεντρικό σύνθημα και με ομιλητή τον πρώην Υπουργό, γνωστό δικηγόρο και διακεκριμένο δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο, η Κίνηση «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» οργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση κατά της ακρίβειας, που πνίγει τον Έλληνα πολίτη και απειλεί με εξόντωση την ελληνική οικογένεια, φτωχοποιώντας την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» και αναμένεται ότι θα συγκεντρώσει μεγάλο πλήθος αγανακτισμένων από τον εμπαιγμό της κυβέρνησης, αλλά και την αδιαφορία της αντιπολίτευσης, πολιτών. Εκτός από τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την καμπάνια «Πόλεμος κατά της Ακρίβειας» από την «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ», στο Κάραβελ θα πάρουν το λόγο κορυφαίοι εκπρόσωποι των Οργανώσεων Καταναλωτών, αλλά και των Παραγωγικών Τάξεων και των συνταξιούχων, που υφίστανται τις καθημερινές δραματικές συνέπειες της εκτόξευσης του κόστους των τιμών της ενέργειας (λογαριασμοί ΔΕΗ, τιμές καυσίμων κλπ.), αλλά και των τιμών των βασικών ειδών διατροφής, που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της ελληνικής οικογένειας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορεί να αντλήσει κάθε ενδιαφερόμενος, απευθυνόμενος στο τηλεφωνικό κέντρο της Κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» 6982303560.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.