Άρνηση εργασίας και στην Ελλάδα

I work for money if you want loyalty hire a Dog... True or not??? . . Follow @webeazz . . #webeazz #loyalty #employees #employee #justforfun #justlaugh #aurangabad #workingemployees #students #websitedevelopment #webdevelopment #graphicdesign #digitalmarketing #socialmarketing
I work for money if you want loyalty hire a Dog

Εμφανίστηκε στην Ιαπωνία, μετά στις ΗΠΑ και ύστερα και στην Ευρώπη. Τώρα το βλέπουμε και στην Ελλάδα. Οι νέοι Ελληνες αρνούνται να εργαστούν υπό τις παρούσες συνθήκες εργασίες και αμοιβών.

Οι έρευνες δείχνουν πως σχεδόν ένας στους δύο Ελληνες εργαζομένους δηλώνει ότι θα προτιμούσε να παραιτηθεί από την εργασία του αν αυτή εμπόδιζε την προσωπική του ευτυχία.

Μάλιστα, το 59% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα θέτει ως βασική προτεραιότητα την προσωπική του ζωή έναντι της επαγγελματικής και το 28% προτιμάει να παραμείνει χωρίς εργασία, παρά να είναι δυσαρεστημένο στη θέση εργασίας του.

Συνολικά καταγράφεται σημαντική μεταβολή της νοοτροπίας των εργαζομένων, με τις νεότερες γενιές να θέτουν ως προτεραιότητα την αναζήτηση μεγαλύτερης ικανοποίησης και ευτυχίας στον εργασιακό χώρο, ενώ δείχνουν σαφή προτίμηση στα ευέλικτα μοντέλα εργασίας, τη στιγμή που ένα σημαντικό μέρος νέων εργαζομένων δεν έχει εργαστεί ποτέ από το γραφείο.

Το βλέπουμε ακόμη και στον τουρισμό το τελευταίο διάστημα, με νέους ανθρώπους να μην θέλουν πλέον να εργαστούν, γιατί δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί κανόνες ούτε και οι αμοιβές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.