Αποκάλυψη – βόμβα του Κώστα Βαξεβάνη για την Novartis- καλεί τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβει

Κύριε Εισαγγελέα

Όπως γνωρίζετε, καλούμαι να απολογηθώ στις 6 Απριλίου, ως κατηγορούμενος για τέσσερα αδικήματα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και κακουργήματα.

Φαντάζομαι πως επίσης γνωρίζετε, ότι Διεθνείς Οργανώσεις Τύπου, θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, έχουν χαρακτηρίσει τη δίωξη μου ως πολιτική δίωξη και τιμωρία γιατί άσκησα το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Ξέρω πως μέσα σας έχετε ήδη δώσει την απάντηση πως ο κάθε Δικαστής είναι και ανεξάρτητος και δεν εξαρτά την γνώμη και την απόφασή του από όσα γίνονται γύρω του. Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης όμως είναι μια αβαρής , φιλολογική έννοια, στην οποία δίνει υπόσταση και βάρος ο κάθε δικαστής με τη στάση του. Εσείς δε, έχετε το δυσμενές προνόμιο, να πρέπει κάνετε τις αναγκαίες σταθμίσεις για να διαφυλάξετε το Κράτος Δικαίου, το κύρος της Δικαιοσύνης και κυρίως να ορίσετε κάθε φορά, πότε η κρίση του Δικαστή είναι πραγματική κρίση και όχι μέθοδος εξαπάτησης της κοινωνίας και προσωπείο διαφθοράς.

Δεν απευθύνομαι σε εσάς για να κρίνετε την υπόθεσή μου. Σας απευθύνομαι όμως, νοιώθω την ανάγκη να το κάνω και μάλιστα δημόσια, γιατί και εσείς, και εγώ και όσοι μεθόδευσαν αυτή τη δικαστική περιπέτεια, θα κριθούμε από την Ιστορία. Κανένας δεν θα απαλλαγεί από το ιστορικό του βάρος δια της αφυπηρετήσεως ή με το επιχείρημα «μα εγώ δεν ήξερα». Συνεχίστε την ανάγνωση.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.