Η απύθμενη βλακεία του Νίκου Ευαγγελάτου

ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

«Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν σπίτι, σωστά; Αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε ένα πάρτι», είπε αυθόρμητα το μικρό κοριτσάκι

Σε βίντεο που έχουν τραβήξει οι γονείς της, η 5χρονη ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, σε απολαυστική για την ηλικία της γλώσσα: «Ο Μπόρις Τζόνσον είπε σε όλους να μείνουν σπίτι, σωστά; Αλλά εκείνος εν μέσω lockdown πήγε σε ένα πάρτι».

Ένα 5χρονο κοριτσάκι στη Βρετανία έχει γίνει viral, καθώς μιλάει αυθόρμητα στην κάμερα, δείχνοντας ότι ξέρει πολλά πράγματα για την ηλικία της, και «δικάζει» τον πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον για τα σκάνδαλα σχετικά με τη διοργάνωση πάρτιενώ η χώρα βρισκόταν σε lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.

Αυτό το περιστατικό σχολίασε και ο Νίκος Ευαγγελάτος

Στο ίδιο περιστατικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκης δεν είδε τίποτα

Σε αντίστοιχο «Κορονοπάρτι» που έχει στήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πάνω 100 άτομα στην Ικαρία, εν μέσω καραντίνας , που η πραίτωρες της Νέας Δημοκρατίας έκοβαν πρόστιμα 300 ευρώ (το 60% της σύνταξης), ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν είδε τίποτα.

Ούτε φυσικά είδε τίποτα στην περίπτωση της ποδηλατάδας, ούτε στην περίπτωση της συναυλίας της Πρωτοψάλτη ε΄ξω από το Μαξίμου, ούτε στις δεκάδες φωτογραφίες και σέλφι που δημοσιεύει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, χωρίς να φοράει μάσκα ούτε να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.