Απάντηση από την Σάσα Σταμάτη: «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, με συνοδεύει μόνο η τρέλα μου»

ζαραλικοσ,Σάσα Σταμάτη,σασα σταματη,ζαραλικοσ σταματη,σταματη,Χριστόφορος Ζαραλίκος,zaralikos,Ζαραλίκος,σταματη ζαραλικοσ,σασα σταματη ζαραλικοσ,σασα σταμάτη,χριστοφοροσ ζαραλικοσ,Σάσας Σταμάτη,σταματη σασα,ζαραλικοσ παρασταση,σάσα σταματη,Σταμάτη,σάσα σταμάτη,ζαραλικοσ χριστοφοροσ, βαρδινογιάννης, σασα σταματη, σασα σταματη, ZARALEAKS TV

Απάντησε η Σάσα Σταμάτη για τον σάλο με την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλικου. «Τα κόμματα να έχουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα».

Η Σάσα Σταμάτη απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram στον σάλο που δημιουργήθηκε, όταν εκείνη και οι άνδρες που την συνόδευαν διέκοψαν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, δεν κυκλοφορεί με μπράβους αλλά το μόνο που την συνοδεύει είναι η τρέλα της. «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιος φορές κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες», τονίζει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως επειδή είδε ανακοινώσεις από κόμματα εύχεται να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που ήταν πιο χρήσιμο για την κοινωνία.

Υποστηρίζει πως «μου αρέσει η κανονική και όχι η επιλεκτική και κατευθυνόμενη σάτιρα» που «εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καραμπινάτες ψευτιές».

ζαραλικοσ,Σάσα Σταμάτη,σασα σταματη,ζαραλικοσ σταματη,σταματη,Χριστόφορος Ζαραλίκος,zaralikos,Ζαραλίκος,σταματη ζαραλικοσ,σασα σταματη ζαραλικοσ,σασα σταμάτη,χριστοφοροσ ζαραλικοσ,Σάσας Σταμάτη,σταματη σασα,ζαραλικοσ παρασταση,σάσα σταματη,Σταμάτη,σάσα σταμάτη,ζαραλικοσ χριστοφοροσ,  σασα σταματη, σασα σταματη, ZARALEAKS TV

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.