ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΕΛΕΝΑ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-2018 https://www.youtube.com/watch?v=ufg69sBdBvY Το πρωί της Τετάρτης 6/6 αρχίζει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, με τελευταία προθεσμία την Κυριακή 17 Ιουνίου. Περισσότεροι από 140.000 δικαιούχοι θα ωφεληθούν από τον κοινωνικό τουρισμό. Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα έτος, από τις 11 Ιουλίου του 2018 μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2019, στα τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του ΟΑΕΔ. Όσοι ωφελούμενοι επιλέξουν για τις διακοπές τους τη Λέσβο, τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και την Κω δικαιούνται μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, ενώ όσοι επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας δικαιούνται μέχρι πέντε. Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν δικαιούνται επιδότησης, όσοι ήταν ωφελούμενοι κατά την περυσινή χρονιά, είτε έκαναν χρήση της επιταγής κοινωνικού τουρισμού είτε όχι. Εξαιρούνται όσοι ανήκουν στην κατηγορία ΑμεΑ. Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο του ΟΑΕΔ με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Ρεπορτάζ: Μ. Παπαδάκη Πηγή: ΕΡΤ1

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΕΛΕΝΑ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-2018 https://www.youtube.com/watch?v=ufg69sBdBvY Το πρωί της Τετάρτης 6/6 αρχίζει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, με τελευταία προθεσμία την Κυριακή 17 Ιουνίου. Περισσότεροι από 140.000 δικαιούχοι θα ωφεληθούν από τον κοινωνικό τουρισμό. Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα έτος, από τις 11 Ιουλίου του 2018 μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2019, στα τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του ΟΑΕΔ. Όσοι ωφελούμενοι επιλέξουν για τις διακοπές τους τη Λέσβο, τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και την Κω δικαιούνται μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, ενώ όσοι επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας δικαιούνται μέχρι πέντε. Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν δικαιούνται επιδότησης, όσοι ήταν ωφελούμενοι κατά την περυσινή χρονιά, είτε έκαναν χρήση της επιταγής κοινωνικού τουρισμού είτε όχι. Εξαιρούνται όσοι ανήκουν στην κατηγορία ΑμεΑ. Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο του ΟΑΕΔ με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Ρεπορτάζ: Μ. Παπαδάκη Πηγή: ΕΡΤ1

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΕΛΕΝΑ-ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΛΕΞΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΝΟΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-2018 https://www.youtube.com/watch?v=ufg69sBdBvY

Το πρωί της Τετάρτης 6/6 αρχίζει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, με τελευταία προθεσμία την Κυριακή 17 Ιουνίου.

Περισσότεροι από 140.000 δικαιούχοι θα ωφεληθούν από τον κοινωνικό τουρισμό.

Οι διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα έτος, από τις 11 Ιουλίου του 2018 μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2019, στα τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του ΟΑΕΔ.

Όσοι ωφελούμενοι επιλέξουν για τις διακοπές τους τη Λέσβο, τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και την Κω δικαιούνται μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, ενώ όσοι επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας δικαιούνται μέχρι πέντε.

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν δικαιούνται επιδότησης, όσοι ήταν ωφελούμενοι κατά την περυσινή χρονιά, είτε έκαναν χρήση της επιταγής κοινωνικού τουρισμού είτε όχι. Εξαιρούνται όσοι ανήκουν στην κατηγορία ΑμεΑ.

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο του ΟΑΕΔ με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ρεπορτάζ: Μ. Παπαδάκη

Πηγή: ΕΡΤ1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.