Βίος και πολιτεία Σοφία Νικολάου: «Φάγατε και τα πόμολα»

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ SOFIA-NIKOLAOU
 

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Βουλή των Ελλήνων για την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ.κ.Σοφία Νικολάου

Η Σοφία Νικολάου προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, με σωρεία απευθείας αναθέσεων σε εταιρείες οι οποίες είτε ιδρύθηκαν αιφνιδίως την τελευταία στιγμή, είτε που δεν είχαν καμία σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
  • 👉 Έδωσε 500.000 ευρώ για υπηρεσίες καθαρισμού σε εταιρία η οποία διαχρονικά ασχολείται με την διοργάνωση συνεδρίων, αλλά μόλις μία μέρα μετά την ανάθεση, καταχωρήθηκε η ενασχόλησή της με τον τομέα της απολύμανσης.
  • 👉 Έδωσε 232.000 ευρώ για αγορά μέσων ατομικής προστασίας σε εταιρεία που συστήνεται στις 29/03/2020, καταθέτει προσφορά στις 30/03/2020 και αναλαμβάνει προμήθεια του ελληνικού δημοσίου.
  • 👉 Έδωσε 300.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο και για την κάλυψη αναγκών των καταστημάτων κράτησης της χώρας, σε εταιρία που εμπορεύεται τρόφιμα και ποτά.
  • 👉 Έδωσε 47.000 ευρώ απευθείας ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού για την κάλυψη αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης, σε εταιρεία που κατασκευάζει αμορτισέρ αυτοκινήτων!
  • 👉 Έδωσε 229.000 ευρώ σε επιχείρηση που εμπορεύεται εποχιακά είδη και διακόσμησης σπιτιού.
  • 👉 Έδωσε 147.000 ευρώ για προμήθεια γαντιών νιτριλίου για τις ανάγκες των καταστημάτων κράτησης, με τιμή μονάδας 17,50 ευρώ. Την ίδια περίοδο άλλες υπηρεσίες του #ΠΡΟΠΟ, προμηθεύονται το ίδιο ακριβώς προϊόν με τιμή μονάδας 8,85 ευρώ!

 

✂️Θα βάλετε φρένο σ’αυτήν την κυρία;✂️

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.