Νέο Ρεκόρ Γκίνες Ρουσφετιών Μπακογιάννη ! Διόρισε 366 γαλάζια παιδιά σε 24 ώρες ! (Βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς ο Δήμος Αθηναίων προσέλαβε 366 εργαζόμενους ορισμένου χρόνοι με διορία μόνο 24 ώρες για να υποβληθούν οι αιτήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για θέσεις εργασίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. Η Διορία για να γίνουν οι αιτήσεις όμως δόθηκε από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:00 έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:00. Οι φωτογραφικές προσλήψεις από τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με τους υποψήφιους να πρέπει να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν να συμπληρώσουν την αίτηση, πρακτικά εντός 8 ωρών, όσο δηλαδή είναι ανοιχτές οι υπηρεσίες που προμηθεύουν τα δικαιολογητικά, είναι για ρεκορ Γκίνες

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα εξής: «Ανακοινώνεται η υπ’ αριθμ. πρωτ. 194186/02-09-2020 Ανακοίνωση , το παράρτημα και η αίτηση, που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 366 ατόμων. Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.»

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σε αυτό τον πρωτοφανή αγώνα ταχύτητας, και μάλιστα να έχουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι υποψήφιοι έπρεπε να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση-υπέυθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, τους μήνες της προαναφερόμενης αποκτηθείσας εμπειρίας, που διαθέτουν σε ανάγκες πανδημίας και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο Δήμο Αθηναίων, μαζί με φωτοαντίγραφο ταυτότητας, επιπροσθέτως για τις θέσεις οδηγών φωτοαντίγραφο απαιτούμενης άδειας οδήγησης και για τις θέσεις χειριστών άδεια άσκησης επαγγέλματος, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail proslipsi@athens.gr , αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα.

Υπήρχαν και στο παρελθόν φωτογραφικοί διαγωνισμοί προσλήψεων, αλλά αυτός ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και σε αριθμό ατόμων αλλά και σε ταχύτητα, αποτέλεσμα βέβαια της έλλειψης μέσων ενημέρωσης που θα στηλιτεύσουν αυτήν την παλαιοκομματική πρακτική.

Κίνημα Αλλαγής: «Πελατειακές προθέσεις και στημένη διαδικασία»

Σφοδρή επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την προκήρυξη 366 θέσεων συμβασιούχων, η οποία, όπως υποστηρίζει, έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου.  Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, γίνεται λόγος για «πελατειακές προθέσεις» και «στημένη διαδικασία», ενώ καλεί τον κ. Μπακογιάννη να αποσύρει άμεσα τη «φωτογραφική προκήρυξη».

ΝΤΟΡΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΩΣΤΑΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΛΕΞΙΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Αναλυτικά:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης προκηρύσσει στις 3 Σεπτεμβρίου 366 θέσεις συμβασιούχων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου. Δώσατε δε, μόλις ένα 24ωρο και για την υποβολή ενστάσεων. Τόσο βέβαιος ήσασταν ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι, τόσο προφανές είναι ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε  κ. Δήμαρχε! Οι πελατειακές προθέσεις σας έγιναν γνωστές στους Αθηναίους εδώ και έναν χρόνο που αναλάβατε τη δημαρχία, αλλά ότι θα φτάνατε στο σημείο να κοροϊδεύετε τους Αθηναίους πολίτες ξεδιάντροπα βολεύοντας με προκλητικό τρόπο την πολιτική σας πελατεία ξεπερνά κάθε όριο.

Ο δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι σας για να διορίζετε χωρίς διαδικασίες και λογοδοσία όποιον σας αρέσει. Σε ένα Κράτος Δικαίου πρόσβαση σε δημόσια θέση πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες με τα κατάλληλα προσόντα. Φωτογραφικές προκηρύξεις προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες. Σας καλούμε να την αποσύρετε άμεσα».

 

 

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.