ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η εφημερίδα που εντόπισε το «ροζ» παρελθόν Ζαχαρή αποκάλυψε και την απόφασή του για Τουλουπάκη

Untitled

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

«Βεβαίως, μαζί του είχε ορισθεί και έτερος εισαγγελέας, όπως προαναφέραμε, ο κ. Ευάγγελος Ζαχαρής.

Η απουσία όμως του κ. Ζαχαρή από την έρευνα και οι διαρροές από το περιβάλλον του περί προβλήματος υγείας, σε συνδυασμό με τις εκδηλωθείσες νομικές απόψεις του κ. Σοφουλάκη περί μη υπάρξεως μέχρι στιγμής ποινικού αδικήματος στην υπόθεση Novartis, και το ενδεχόμενο να προσυπογράψει μόνο εκείνος το σχετικό πόρισμα, μας οδήγησαν σε μία έρευνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαχαρής έχει εκδηλώσει τη θέση του να απόσχει από την έρευνα για τη Novartis, με τη δικαιολογία κάποιου προβλήματος υγείας. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι «κάποιοι» του συνέστησαν να απόσχει από την έρευνα,

θυμίζοντάς του κάποια πειθαρχική εμπλοκή του προ 20ετίας, εμπλοκή ροζ περιεχομένου για την οποία ο εν λόγω εισαγγελέας ετέθη τότε σε αργία και με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, με ψήφους 8-7, δεν τιμωρήθηκε με την ποινή της απόταξης.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, του συνέστησαν να απόσχει από τη συγκεκριμένη έρευνα, για να μη φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα ΣΥΡΙΖΑϊκών εντύπων με οκτάστηλα ρεπορτάζ.

Βεβαίως, μέχρι σήμερα δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως οι προθέσεις του κ. Ζαχαρή για το τι πρόκειται να πράξει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >>>>

,,,,,,,,,

17 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.