Θα γίνει σεισμός όταν βγουν στον αέρα οι κασέτες της διαπλοκής

KontraNewsI-2

Οι 17 υπερσύγχρονοι κοριοί που ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες έχουν καταγράψει συνομιλίες χιλιάδων ωρών – Η νομιμοποίηση των υποκλοπών προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες

Η νομιμοποίηση των υποκλοπών μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνους τριγμούς στο πολιτικό σύστημα. Σε περίπτωση που αρχίσει να βγαίνει στον αέρα το υλικό που έχουν καταγράψει 17 υπερσύγχρονοι κοριοί που ανήκουν σε ιδιωτικές εταιρείες, τότε μεγαλόσχημοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες θα αρχίσουν να πηδάνε από τα παράθυρα.

ypoklopes

Πρόκειται για υποκλοπές που έχουν διενεργηθεί για λογαριασμό μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα τελευταία χρόνια.Είναι κοινό μυστικό ότι οι βαρόνοι της διαπλοκής παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τους πολιτικούς, τους διοικητές ΔΕΚΟ, αλλά και τραπεζίτες.

Συγκέντρωναν υλικό για να εκβιάζουν καταστάσεις ειδικά σε περιόδους που παίζονταν μεγάλες δουλειές και συμβάσεις του δημοσίου. Βέβαια κανείς δεν τολμούσε να δημοσιοποιήσει το υλικό, γιατί ο νόμος ήταν αυστηρός και κινδύνευαν με κακουργηματικές διώξεις.

junta-tanks

Με την αλλαγή του νόμου, αλλά και με την αποδοχή από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής υλικού υποκλοπών, νομιμοποιείται η χρησιμοποίηση του υλικού με το πρόσχημα ότι μέσα από τις συνομιλίες αποκαλύπτονται ποινικά αδικήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον νόμο που ισχύει σήμερα δεν θεωρείται παράνομη η κατοχή βαλίτσας υποκλοπών.

Δίωξη ασκείται μόνο αν κάποιος συλληφθεί επ΄ αυτοφώρω να κάνει υποκλοπές κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο, γιατί με τη σύγχρονη τεχνολογία οι κοριοί γράφουν από απόσταση. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει όταν κάποιοι ισχυροί όμιλοι αρχίσουν να στραβώνουν, γιατί έχασαν κάποια μεγάλη δουλειά.

1984 SPY ΕΥΠ ΚΥΠ KGP CIA

Θα αρχίσουν αμέσως να απειλούν με το υλικό από υποκλοπές, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μπόχα και δυσωδία στη δημόσια ζωή. Το περιεχόμενο μιας κασέτας από μόνο του μπορεί να αποδομήσει υπουργούς, βουλευτές, διοικητές ΔΕΚΟ και τραπεζίτες, ειδικά αν η διαρροή είναι αποσπασματική.

Ο κίνδυνος να μετατραπεί σε ζούγκλα η δημόσια ζωή από τη δράση των κοριών πρέπει να κινητοποιήσει το πολιτικό σύστημα και τη Δικαιοσύνη. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων και μπροστά σε μια αλυσίδα εκβιασμών με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

SPY VS SPY ΕΥΠ

Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά, ποιοι έχουν στην κατοχή τους βαλιτσάκια υποκλοπών και παράνομο λογισμικό για υποκλοπές. Ακόμα και αν κάποιοι ολιγάρχες κρύβονται πίσω από κάποιους απόστρατους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν στήσει ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας, στην πιάτσα είναι γνωστό ποιος δουλεύει για ποιον.

KONTRA NEWS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.