Πρωτοφανές φιάσκο για την «Κυβέρνηση της Ανάπτυξης»: Κλείνουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τη Γενική Αεροπορία στην Αθήνα για… χαρταετό!

ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ…

Olympia.gr

Εάν το είχε κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε βγάλει ανακοίνωση μέχρι και το κομοδίνο του Άδωνι!

Για όποιον δεν κατάλαβε, στις 27 και ‪28 Φεβρουαρίου‬ τα Μέγαρα, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αεροδρόμιο δηλαδή που εξυπηρετεί τη Γενική Αεροπορία στην Αθήνα, θα κλείσει ‪στίς 15:00‬ τοπική ώρα για τριήμερο.Κυριακή 29 Φεβρουαρίου‬ και Δευτέρα ‪1η Μαρτίου‬ θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ για πτήσεις Γενικής Αεροπορίας!!!

Σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται. Τους τελευταίους μήνες που μάλλον συμπίπτει και με τη νέα διοίκηση του αεροδρομίου, παρατηρούμε μια συνεχόμενη προσπάθεια

Δείτε την αρχική δημοσίευση 411 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.