ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σωτήρη Καψώχα : Το FBI ερευνά την Θεολογική σχολή της Βοστώνης κι ο Μητσοτάκης της έδωσε 4εκ για προσωπική προβολή! [ΒΙΝΤΕΟ]

KYRIAKOS-MITSOTAKIS-ORTHODOX-SCHOOL-BOSTON

Με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη θα δοθούν αναδρομικά 4.000.000 στην ιδιωτική Θεολογική Σχολή της Βοστώνης που έχει 100 μαθητές, με ετήσια δίδακτρα 22.000 δολάρια και από 2.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, ενώ στην Ελλάδα κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα για μερικές χιλιάδες ευρώ και αφήνει χιλιάδες μαθητές και φοιτητές στον δρόμο.

Αλλά!

Οπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Καψώχας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, η Θεολογική Σχολή ελέγχεται από το FBI για κακοδιαχείριση και κατασπατάληση προηγούμενων διαχειρίσεων! Ενας άριστος δεν υπάρχει που να μην έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη, το έχω παράπονο.

Τα λεφτά των φορογουμένων πάντως έπιασαν τόπο στην προσωπική προβολή της Μητσοτάκη Α.Ε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.