Με εντολή Μητσοτάκη αίτημα της Ελλάδα να γίνει το ρουσφέτι Ολυμπιακό άθλημα στους αγώνες του «Παρίσι 2024»

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) εξετάζει την πρόταση της Αθήνας να γίνει Ολυμπιακό Άθλημα το ρουσφέτι

 

Η ΔΟΕ που είναι υπεύθυνη για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος, θα εξετάσει τις προτάσεις που έγιναν από τους διοργανωτές και θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της στο τέλος του 2020.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα από τέσσερα αθλήματα τα οποία η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων θα εξετάσει για να μπουν στη διοργάνωση.

ΔΕΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑΕκτός από το surfing 🏄‍♀️ , την ορειβασία 🧗‍♀️ και το 🛹  προτάθηκε με προσωπική παρέμβαση και το ρουσφέτι. Το σκεπτικό της πρότασης είναι να αναδειχθεί ένα πανάρχαιο άθλημα των Βαλκανίων, στο οποίο η Ελλάδα θα μπορεί να διεκδικήσει και πολλά μετάλλια.

Υπεύθυνο για αυτή την πρόταση είναι το Παρίσι που θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η ΔΟΕ που είναι υπεύθυνη για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος, θα εξετάσει τις προτάσεις που έγιναν από τους διοργανωτές και θα ανακοινώσει την ετυμηγορία της στο τέλος του 2020.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑΕίναι η πρώτη φορά που το ρουσφέτι μπαίνει στο πρόγραμμα των Αγώνων.

Αν τελικά γίνει δεκτή η πρόταση της Αθήνας οι διαγωνιζόμενοι θα «παίζουν» ένας εναντίον ενός και νικητής θα είναι αυτός που θα «εξυπηρετήσει» περισσότερους χωρίς ΑΣΕΠ και θα βαθμολογείται θετικά η πιο ευφυής επιλογή, όπως πχ ένα «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο που περνάει νύκτα, χωρίς κανένα νομικό έλεγχο

Η ιδέα του ρουσφετιού, είναι άλλο ένα δείγμα ότι η οικονομία έχει θετική πορεία και λεφτά υπάρχουν όσο επιστρέφουμε στην κανονικότητα

trollokratis@netakias.com

 

 

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.