Η πρώτη απόφαση το Χρυσοχοΐδη το καλοκαίρι ήταν όλοι οι νέοι αστυνομικοί από τις παραγωγικές σχολές να περνούν από την δυσμενή μετάθεση των ΜΑΤ για τουλάχιστον 2 χρόνια. Ως γνωστόν τα ΜΑΤ δεν έχουν αποστολή να συλλαμβάνουν κλέφτες, ούτε να περιπολούν στις γείτονες για να είμαστε ασφαλείς. Δουλειά τους είναι να απωθούν πολίτες που διαδηλώνουν
Απο την αντίδραση του Μητσοτάκη στην σημερινή απεργία ετοιμαστείτε για εποχές καταστολής
Οι ακροδεξιοί που έχει μαζέψει στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν τόση σχέση με τις φιλελεύθερες αξίες της ΝΔ του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως η κατάκτηση του δυτικού κόσμου, η απεργία, που δεν γίνονται στα απολυταρχικά καθεστώτα και την Σοβιετία, όση σχέση έχει ο Αγιατολάχ με τον Χριστιανισμό
Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε τις σημερινές κινητοποιήσεις κάνοντας λόγο για απεργία των λίγων και ταλαιπωρία των πολλών.
Έγραψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο facebook: «Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί! Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια. Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν. Εμείς νομοθετούμε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία. Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!»
Reblogged στις penelopap.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!