Νίκος Νικολόπουλος: Η κοροϊδία για το τρένο δεν έχει τελειωμό

nikolopoylos ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πληρώνουμε, άραγε, την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα; αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του

O επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος την ακόλουθη δήλωση: «Η ουσία είναι ότι χάνουμε και αυτό το τρένο… Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, η «φωνή» δηλαδή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, μας …καταυποχρέωσε, αφού ανήγγειλε από το βήμα του 7ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου  ότι «πάσχει το θέμα της υπογειοποιησης γιατί έχει τεράστιες δυσκολίες, ενώ η χρηματοδότηση είναι ακόμη άγνωστη».

Τα έλεγα εδώ και χρόνια, εντός και εκτός Βουλής. Τα είπα  και προεκλογικά με έμφαση δημοσίως, αλλά και επιτοπίως, στους εκπροσώπους όλων των φορέων της Βόρειας Πάτρας, τότε που όλοι οι άλλοι μιλούσαν με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για υπογειοποίηση και ταχεία ολοκλήρωση του έργου.

Ήμουν ο κακός και ο αιρετικός.. Ας αρχίσουν τώρα το τρέξιμο, τις συσκέψεις, τις επισκέψεις στην Αθήνα, τις επαφές και τα παρακάλια…

Τζάμπα κόπος. Τι περισσότερο χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι στήνει μπλόκα η Κυβέρνηση στην ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος; Ακύρωσε την ίδρυση της Νομικής Σχολής, μεθόδευσε την καθυστέρηση των έργων στην Πατρών – Πύργου και τώρα «εκτροχιάστηκε» το τρένο. Δεν υπάρχουν λεφτά για υπογειοποίηση και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου «αγόρασε χρόνο» και προανήγγειλε νέο κύκλο διαβουλεύσεων. Πληρώνουμε, άραγε, την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα; Ό,τι και αν ισχύει, το γεγονός είναι ότι η Πάτρα, η Αχαΐα και η Δυτική Ελλάδα, δεν αναγράφονται στην αναπτυξιακή ατζέντα της Κυβέρνησης.

Θλίβομαι για την Τρίτη στην σειρά αρνητική εξέλιξη σε μείζονα ζητήματα της Πάτρας  και της ευρύτερης περιοχής. Ας αρχίσουν να θλίβονται και οι παραπλανημένοι συμπολίτες  και συμπατριώτες μας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.