ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Έτοιμα τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια-Θα περάσουν νύκτα παρακάμπτοντας το Σύνταγμα!

bribe

netakias

Δραστηριοποιείται έντονα το μυστικοπαθές επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη για να παρακάμψει το Σύνταγμα και να επιτρέψει με τέχνασμα την ίδρυση των ιδιωτικών ΑΕΙ

Δραστηριοποιείται εν κρυπτώ το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παρακάμψει το Σύνταγμα και να επιτρέψει με τέχνασμα την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Ψίθυροι» που πληθαίνουν λένε πως ο Μητσοτάκης έχει ήδη κλείσει τα deals για ιδιωτικά πανεπιστήμια και οι χορηγοί της ΝΔ, από την χαρά τους έχουν γίνει απρόσεκτοι και προκλητικοί. Γνωστή η ρήση του Ελληνικού λαού για τη… χαρά που δεν αφήνει!

Το πρώτο δώρο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι χιλιάδες «πελάτες» που θα μείνουν εκτός πανελληνίων με την θεσμοθέτηση της βάσης του 10, λες και για να γίνεις ηλεκτρολόγος πρέπει να γράψεις 19,99. Το δεύτερο δώρο θα «σκάσει» ξαφνικά, όπως έγινε με όλους τους προκλητικούς νόμους* που ψήφισαν το τελευταίο δίμηνο.

Οπως θυμάστε πριν μερικούς μήνες η ΝΔ ζήτησε στην Συνταγματική αναθεώρηση την αλλαγή του άρθρου 16, την οποία η πλειοψηφία της βουλής απέρριψε, οπότε οι «σκιώδεις» επιτελικοί της ΝΔ σκέφτηκαν ήδη ντρίμπλα ώστε να παρακάμψουν-υποσκελίσουν το Σύνταγμα. Δεν το σεβάστηκαν άλλωστε και ποτέ!

Το σατανικά μυαλά του επιτελικού Κράτους, θα «κουρελιάσουν» το Σύνταγμα νομοθετώντας τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια ως ΜΚΟ. Όχι, δεν εννοούμε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Εννοούμε Μη Κερδοσκοπικές!

Δηλαδή θα τα «βαφτίσουν» non profit organizations, δίνοντας «πάσα» στους δικαστές να τα εγκρίνουν (ελπίζουμε να μην επηρεαστούν!) με επιχείρημα ότι «δεν έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα ως μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις».

Σε ποιους «ιθαγενείς» νομίζουν ότι απευθύνονται άραγε; Θα βάζουν δηλαδή τόσα εκατομμύρια ευρώ επιχειρηματίες από… φιλανθρωπία;

Για να δούμε τι εξελίξεις μας επιφυλάσσει το θέμα. Όλα πάντως «μυρίζουν» άλλη μια κατάχρηση εξουσίας της ΝΔ, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα!

  • *διοικητή ΕΥΠ, αύξησεις συντάξεων σε ημέτερους στα €4.600, εργασιακό μεσαίωνα στους εργολάβους ενοικιαζόμενων εργαζομένων

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.