Αυτός είναι ο «Αριστος» διευθυντής του Αδωνι Γεωργίαδη με τον μισθό Πτυχιούχου αλλά απολυτήριο Λυκείου που δίδασκε (ως τι;) στην Ελληνική Αγωγή

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ στο netakias ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» και θα διδάσκω πυρηνική φυσική. Δεν πειράζει που δεν εχω πτυχίο πυρηνικού φυσικού. Ναι; 🤩

ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ

Τελικα κ Αδωνις Γεωργιαδης δεν ήταν ο μόνος χωρίς πτυχίο που δίδασκε στην Ελληνική Αγωγή. Η Αγωγή ιδρύθηκε μ το 1992 κι Άδωνις κατάφερε να πάρει ένα απλό πτυχίο Ιστορίας μετά από 10 χρόνια.

Το εντυπωσιακό δεν είναι που σταθερά ο Άδωνις διορίζει αυτόν τον «καθηγητή» με απολυτήριο Λυκείο,. το Θεοδωράτο (και τη γυναίκα του παλιότερα), είτε στο ΚΕΕΛΠΝΟ , είτε διευθυντή στο πολιτικό του γραφείο με απολυτήριο λυκείου.

Το εντυπωσιακό (λέμε τώρα) είναι που ΚΑΙ αυτός (ο Θεοδωράτος) δίδασκε στις «σχολές» του Γεωργιάδη με το απολυτήριο λυκείου σαν τον ιστορικό και γεωπολιτικό αναλυτή/αυθεντία.

Και τον προσέλαβε μάλιστα στο ανώτατο μισθολογικό κλιμάκιο ΜΚ 19 μισθό αντίστοιχης προϋπηρεσίας 32 ετών καθηγητή πανεπιστημίου. Γατάκια.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν πως ο κ. Θεοδωράτος «είναι σαν να έχει 10 πτυχία»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.