ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ (εκτός από διαπλεκόμενοι)

Είχαν επιστρατεύσει καταδικασμένους απατεώνες, υπόδικους καταχραστές δημοσίου χρήματος και όλον τον υπόκοσμο για να συκοφαντεί την Βασιλική Θάνου.

Οι νομικοί «εγκέφαλοι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, με επικεφαλής καθηγητή – υπουργό που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει αφού δεν μπορεί να πει όχι στο αφεντικό του, την έχουν πατήσει με τη Θάνου, λόγω ανίατης αγραμματοσύνης.

Περνάνε διάταξη για να αποκεφαλίσουν τη Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού διότι θεωρούν πως αφού αυτή δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Λες και η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι μια κοινή  επιτροπή, που μπορούν να διορίζουν τις ορντινάτζες τους…

ΕΙΔΗΣΗ : Αποκλειστική δήλωση της έντιμης Βασιλικής Θάνου στο KONTRA channel 

Έλα όμως που κάνουν οικτρό λάθος! Η Επιτροπή Ανταγωνισμού προβλέπεται ρητά από το κοινοτικό δίκαιο. Μάλιστα είναι η πρώτη  ανεξάρτητη αρχή που έγινε στην Ελλάδα, πριν καν μπούμε στην ΕΟΚ, διότι έπρεπε να προσαρμοστούμε στο κοινοτικό κεκτημένο. Για την ακρίβεια η Επιτροπή Ανταγωνισμού δημιουργήθηκε το 1977!!

Πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο έχει ανεξαρτησία, αλλά η ανεξαρτησία αυτή είναι εγγυημένη από το κοινοτικό δίκαιο. Γι’ αυτό και ο νόμος που πάνε να ψηφίσουν θα κηρυχθεί αντίθετος με το κοινοτικό δίκαιο και με το Σύνταγμα. Γι’ αυτό η Θάνου γελάει μέχρι δακρύων.

Να το θυμόσαστε. Η υπόθεση Θάνου και Επιτροπής Ανταγωνισμού θα είναι το πρώτο μεγάλο Βατερλώ του Κυριάκου και των νομικών του «εγκεφάλων». Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.