ΔΕΗ, όπως Ολυμπιακή. Διά χειρός Χατζηδάκη.

Η παρέμβαση Χατζηδάκη είναι ξεκάθαρη. Θυμάστε προφανώς τι ακριβώς έκανε ο κύριος Χατζηδάκης ως αρμόδιος υπουργός με την Ολυμπιακή. Το μόνο ζητούμενο είναι εάν τις αποζημιώσεις θα τις πληρώσει ο ελληνικός λαός προς όφελος του νέου ιδιοκτήτη. Δηλαδή με τα δικά μας λεφτά να ιδιωτικοποιηθεί και η Δ.Ε.Η. Για τέτοια ελεύθερη οικονομία, για τέτοιες επενδύσεις μιλάμε. Πληρώνουν οι πολίτες, τα κέρδη τα παίρνει ο ιδιώτης. Επενδύσεις μπανανίας.

Olympia.gr

Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς και κάνετε τις δουλίτσες σας περίφημα Ατομικώς. Από δε της Ελευθερώσεως της Ελλαδούλας, εφορτώσατε τα πάντα στο Χάρτινο Κοκοράκι και πάλι κάνετε τις δουλίτσες Σας. Δηλαδή και πάλι και μόνο ΜΠΑΚΑΛΕΥΕΣΘΕ.

Όπως έχει αποκαλύψει το Olympia εδώ και μήνες, ο κύριος Χατζηδάκης αναλαμβάνει την συγκεκριμένη θέση με κύριο στόχο την «εξεύρεση λύσης» για την ΔΕΗ. Την ΔΕΗ που απαξίωσαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, με ρεμούλα, ρουσφέτια,

Δείτε την αρχική δημοσίευση 76 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.