Χάρης Θεοχάρης υποψήφιος ΝΔ «Θα επιστρέψουμε το μαξιλάρι €37δις – Τι να τα κάνουμε σε περίπτωση που ΘΑ χρειαστούν;» [ΒΙΝΤΕΟ]

Μετά την δήλωση του Χάρη Θεοχάρη ότι «το ΔΝΤ είναι φυσικός σύμμαχος» , ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε αποκαλύπτοντας ότι θα επιστρέψουν τον μαξιλάρι των €38δις αφήνοντας την χώρα εκτιθέμενη στις Αγορές, όπως το 2010!

Υποσκάπτουν την χώρα για την επιστροφή του ΔΝΤ, οπως έκανε ο Μάκρι στην Αργεντινή;

«Γιατί να τα κρατήσω τρία χρόνια αυτά τα λεφτά των 5,5 δις και να τα πληρώνω τόκο στην περίπτωση που ΘΑ χρειαστούν. Ας τα πάρουμε όλα να τα δώσουμε πίσω. Γι’ αυτό σας λέω δεν έχει οικονομική λογική αυτό λέει. Είναι να κοροϊδέψουμε να πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αυτά τα τρικ δεν πιάνουν. Ακόμη κι αν πιάνουν σε κάποιους αδαείς δεν πιάνουν σ’ αυτούς.

…Τα κρατάμε για την περίπτωση που δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές…

…Εγώ λοιπόν σας λέω ότι σε 18 μήνες η ΝΔ θα έχει σε επενδυτική βαθμίδα τη χώρα από τους οίκους αξιολόγησης, θα έχει λυθεί το θέμα των capital control και δε θα χρειάζεται το «μαξιλάρι». Το «μαξιλάρι» είναι μια ασφάλεια ζωής που ΔΕΝ τη χρειαζόμαστε σε αυτή τη στιγμή. Τη χρειαζόμαστε γιατί η Κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να μας αποδεσμεύσει από τα δεσμά….»

 

«Το πρώτο βήμα γι’ αυτή την αποδέσμευση θα είναι η μόνιμη διαφορετική αντιμετώπιση από τις αγορές, προσωρινή διαφορετική αντιμετώπιση τη βλέπουμε ήδη στη μείωση του κόστους των ομολόγων, την αύξηση του χρηματιστηρίου, αυτό όμως είναι με μια προσδοκία ότι θα έρθει μια Κυβέρνηση που θα κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί, αυτή η Κυβέρνηση με την επιλογή του Ελληνικού Λαού, όπως ελπίζουμε θα είναι η Κυβέρνηση της ΝΔ και αν είναι, επειδή θα υλοποιήσουμε αυτά ακριβώς αυτά που λέμε στον ελληνικό λαό και τον κοιτάμε στα μάτια, ακριβώς οι πρώτοι που θα το επιβραβεύσουν θα είναι οι αγορές και τότε είναι που δε θα χρειαστούμε το «μαξιλάρι».

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΔΝΤ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ,ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΓΟΡΕΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.