Ο Κωστής Χατζηδάκης έπαθε Αδωνι! Έλεγε FAKE NEWS κι αποκαλούσε τους άλλους ψεύτες στην Ελλη Στάη! #OpenMind

Δεν ήξερε τι υπέγραφε ή λέει ψέμματα;

Για να καταλάβετε ότι λέει ψέμματα συνειδητά, σε κάποια στιγμή είπε «εσείς (οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) δεν είπατε δεν καλύπταμε κανέναν, τώρα αλλάξατε θέση;»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα στο ΔΝΤ, έστειλαν 2,5εκ έλληνες και ελληνόπουλα εκτός συστήματος υγείας, κάτι που ως προς το αποτέλεσμα, είναι αντίστοιχο με το έγκλημα του πολέμου του να μην περιθάλπεις τους τραυματίες.

Πάνω σε αυτό, η νεοφιλελεύθερη πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, πρόσθεσε και τα €20 ευρώ, που μετά έγιναν το γνωστό €5ευρω, ενώ όσοι δε ανασφάλιστοι βρέθηκαν στην ανάγκη να νοσηλευτούν, τους χρέωναν τα νοσήλια στην Εφορία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους επειδή αρρώστησαν! Την ώρα που Πρωθυπουργοί, υπουργοί και δημοσιογράφοι κι άλλοι κολλητοί της διαπλοκής νοσηλεύονταν ΔΩΡΕΑΝ στο Ερρίκος Ντυνάν !

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ

Επειτα από τη διεθνή κατακραυγή της χώρας μας και υπό την πίεση της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας   αντί να βάλουν τους τζαμπατζηδες της διαπλοκής να πληρώσουν και να καταργήσουν του €5, οι κουτοπόνηροι  εξέδωσαν μια απλή Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) η οποία υποτίθεται ότι θα αντιμετώπιζε τον αποκλεισμό

Η  υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων δεν επαρκούσε μια απλή ΚΥΑ:

α) Η ΚΥΑ  δεν εφαρμοζόταν στη  πλειονότητα των περιπτώσεων

β) Οι υπάλληλοι στα λογιστήρια των νοσοκομείων είτε αγνοούσαν εντελώς την ύπαρξή της είτε λόγω του νομοθετικού κενού δεν ήξεραν πώς να χειριστούν την κατάσταση και κινδύνευαν να κατηγορηθούν με απιστία

γ) Ακόμη κι όταν γινόταν προσπάθεια εφαρμογής της ΚΥΑ, οι ανασφάλιστοι έπρεπε να περάσουν από τριμελή επιτροπή των νοσοκομείων προκειμένου να εγκριθεί ή να απορριφθεί  το αίτημά τους που έφτανε τους 4μήνες (αν ζούσαν)

δ) Ακόμη κι όταν εγκρινόταν, στους λίγους τυχερούς που κατάφεραν να περάσουν την γραφειοκρατία ζωντανοί, έπρεπε να εγκριθεί το ΕΣΠΑ (αυτό που λέει ότι υπέγραψε ο Κωστής Χατζηδάκης στο βίντεο) και να περιμένουν τα νοσοκομεία και οι ανασφάλιστοι άλλη μια διαδικασία 

ε) Τελικά όλη αυτή κοροϊδία κατέληξε όσοι ανασφάλιστοι είχαν την ατυχία να ασθενήσουν επί Χατζηδάκη-Γεωργιάδης να βρεθούν χρεωμένοι με €178εκ! Τα €28εκ είχαν προλάβοι οι νεοφιλελεύφθεροι να τα στείλουν στην εφορία και τα €150εκ ήταν προς αποστολη

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΙ Ο «ΚΑΚΟΣ» ΠΟΛΑΚΗΣ

α) Με το νόμο 4368/2016 διασφάλισαν την καθολική, άμεση και χωρίς προϋποθέσεις υγειονομική πρόσβαση όλων των  ανασφάλιστων ανθρώπων που ζουν στη χώρα. Χωρίς να περνούν από καμία επιτροπή, χωρίς να πρέπει να προσκομίσουν απολύτως κανένα έγγραφο, χωρίς να πληρώνουν το εισιτήριο των 5€, μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ έχουν ισότιμη πρόσβαση στη νοσηλεία, στις εργαστηριακές εξετάσεις, στις χειρουργικές επεμβάσεις, σε εξειδικευμένες και ακριβές θεραπείες, σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες του δημόσιου συστήματος υγείας.

β) Διέγραψαν όλες τις οφειλές ύψους 28 εκ. ευρώ στις ΔΟΥ που είχαν προκύψει από νοσηλεία ανασφάλιστων ασθενών την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαραβενιζέλων και πάγωνσαν τα επιπλέον χρέη ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν βεβαιωθεί και δεν μεταφέρθηκαν στις ΔΟΥ.

netakias.com

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.