Ο Παύλος Γερουλάνος έκανε ΡΟΜΠΑ τον ανάλγητο ανιματέρ του ΣΚΑΪ Μάνο Βουλαρίνο

Είναι γνωστή η συμπόνια των νεοφιλελεύθερων του ΣΚΑΪ για τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας

Που και που συγκεντρώνουν κανένα βιβλίο τις γιορτές με το «Ολοι μαζί μπορούμε» (που κι εκεί μάθαμε για offshore) , αλλά μην τους πεις να πληρώσουν φόρους από τα εκατομμύρια που έχουν στο σεντούκι για να έχουν ρεύμα ευπαθείς ομάδες. Λες και τα ΕΣΠΑ που καταβροχθίζουν αλλά και η χώρα που κατοικούν είναι δικά τους αποκλειστικά επειδή είναι «άριστοι»

Αυτή είναι αποστομοτική απάντηση του Παύλου Γερουλάνου στον ανιματέρ του ΣΚΑΪ που λέει αστεία με τα οποία γελάνε μόνον όσοι έχουν πατήσει επί πτωμάτων :

 

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Αφού ο κ. Βουλαρίνος αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογένειά μου και την περιουσία της με αυτόν τον τρόπο, ίσως θα ήταν καλό να του θυμίσω ότι συνέβαλε να δημιουργηθούν και να στηριχτούν, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:
Η κλινική Γερουλάνου, το Μουσείο Μπενάκη, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Μουσείο Χατζηκυριάκου Γκίκα, το Μουσείο Παιχνιδιών, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Κολλέγιο Αθηνών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Φορείς που έχουν συμβάλει καθοριστικά στον πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό αυτής της πόλης για δεκαετίες. Για να μη θυμηθώ το Μπενάκειο Κοινωνικό Συσσίτιο (1908) και το Μπενάκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων το 1909 ή την οικονομική ενίσχυση του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, προχώρησε εδώ και 40 χρόνια σε μία επένδυση που δίνει δουλειά σε 100 οικογένειες στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα παντού στο εξωτερικό.

Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι τι έχει κάνει η οικογένειά μου με την περιουσία της, το οποίο είναι δημοσίως γνωστό. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα υπερβούμε αγκυλώσεις κι εμμονές για να μπορέσουμε να επενδύσουμε σωστά τους χρηματοδοτικούς πόρους που έχει ο Δήμος. Για να τον οδηγήσουμε σε απεξάρτηση από παραδοσιακές πηγές ενέργειας, να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη για όλους, να προσφέρουμε ρεύμα που περισσεύει σε ευπαθή νοικοκυριά, να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Εδώ όλη η πρότασή μου, που λέει αυτονόητα – διεθνώς – πράγματα: https://www.capital.gr/arthra/3358284/meiomena-dimotika-teli-apo-kathari-energeia-stin-athina-ginetai

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.