Το «τσάμπα τέλος» για τους ανασφάλιστους λέει ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας

Ψέμα ότι οι ανασφάλιστοι καλύπτονταν πριν το 2015. Κάθε ν/σ μπορούσε να εξυπηρετήσει 5-6 ανασφάλιστους «εντός προϋπολογισμός» οι υπόλοιποι πλήρωναν ή πέθαιναν

Ο νομος για τους ανασφάλιστους της ΝΔ δεν αφορούσε ΟΛΟΥΣ τους ανασφάλιστους, αλλά έως συγκεκριμένο προϋπολογισμό, και μάλιστα όπως ξέφυγε του Χατζηδάκη ήταν από ΕΣΠΑ.

Δηλαδή όπως αποκάλυψε ο Μανιος στην Βουλή στο Παίδων Πεντέλης ΟΛΟΣ ο ετήσιος προϋπολογισμός για τους ανασφάλιστους ήταν μόλις 4.000 € Δηλαδή οι τέσσερις πρώτοι ανασφάλιστοι είχαν ήδη καταναλώσει το πόσο κι οι υπόλοιποι πλήρωναν! Αλλά κι αυτοί έπρεπε να περάσουν επιτροπή του νοσοκομείου, αν ξεπερνούσαν το ποσό η ευθύνη βάρυνε τους λογιστές των νοσοκομείων, που θα έπρεπε να επιλέξουν ή να πάνε φυλακή για απιστία ή να σώσουν τους ανασφάλιστους.

Στο στόχαστρο της Ν.Δ. οι «ανασφάλιστοι» πολίτες, μετά το τέλος στα επιδόματα που υπόσχεται η Ν.Δ. έρχεται και το τέλος στην δωρεάν περίθαλψη στους ανασφάλιστους πολίτες. «Δεν υπήρχε η έννοια του τσάμπα» επί Ν.Δ. υποστήριξε ο τομεάρχης υγείας της, Βασίλης Οικονόμου προσθέτοντας μάλιστα ότι η έννοια του τσάμπα δεν είναι κοινωνική πολιτική.

 

Η ακροδεξιά προπαγάνδα όλο και περισσότερο καταλαμβάνει τον δημόσιο λόγο της Ν.Δ. Χθες στην ΕΡΤ1 ο κ. Οικονόμου προκειμένου να εκμηδενίσει το τεράστιο έργο του Υπουργείου Υγείας και ειδικότερα την μέριμνα για όλους τους ανασφάλιστους πολίτες δεν δίστασε να βαφτίσει 2.5 εκ. ανασφάλιστους σε «αλλοδαπούς».

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.