ΕΠΙΚΟΣ Δημήτρης Βέττας «Το μήνυμα Αθανασίου ήταν «Μάγκες Φάτε αλλά μην σας πιάσουν σήμερα»

 

«Φάγανε χρηματιστήριο, Φάγανε Νovartis, Φάγανε ΚΕΕΛΠΝΟ, Φάγανε ασφάλτους, Φάγανε σίδερα, Φάγανε μπετά, Φάγανε τις ζωές μας όλες και σήμερα λένε φάτε, αλλά να μην σας πιάσουν».

«Δεν είναι αφελείς αυτές οι δηλώσεις, είναι πονηρές και στρέφονται ενάντια στην Δικαιοσύνη» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας στον ΑΝΤ1 τις δηλώσεις του κ. Αθανασίου ότι η παθητική δωροδοκία είναι στα καθήκοντα του υπουργού που προηγήθηκαν.

«Τι λέει μια τέτοια δήλωση; Μην ασχοληθείτε αν έρθουμε εμείς, πάπαλα, σβήνουν οι υποθέσεις είπε ο κ. Βενιζέλος προχθές και το ίδιο ο κ. Αθανασίου ότι έγινε έγινε, έχουν παραγραφεί οι υποθέσεις αυτές;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βέττας.

«Γιατί όμως μιλούν για παραγραφή, έχει δικαίωμα κανένας πολιτικός να μιλάει για παραγραφή; Έχουν κλαπεί χρήματα από το δημόσιο και έχουν κάποιοι το θράσος να μιλάνε για παραγραφή;»

Ο κ. Λοβέρδος θα έπρεπε να πει «είμαι αθώος, ζητώ την άρση ασυλίας μου, δεν θα δεχθώ καμία παραγραφή και θα αποδείξω ότι είμαι αθώος, αυτή είναι η δήλωση πολιτικού ανδρός».

«Το Άρθρο 86 στην πρώτη ψηφοφορία στην Βουλή πήρε 179 ψήφους, αν έπαιρνε 180 θα ήταν αυτόματα αναθεωρητέο άρθρο στην επόμενη Βουλή. Ποιοι δεν ψήφισαν από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι δεν ψηφίσατε» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κ. Αθανασίου είπε σήμερα: Μάγκες φάτε, αλλά να μην σας πιάσει κανείς λέει η Ν.Δ. Φάγανε χρηματιστήριο, Νovartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, φάγανε ασφάλτους, σίδερα, μπετά, φάγανε τις ζωές μας όλες και σήμερα λένε φάτε, αλλά να μην σας πιάσουν».

Κατ. Μπρ.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.